Nysingh zoekt een

Advocaat-medewerker Civiele Overheidspraktijk

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Heb jij enkele jaren ervaring als advocaat en wil je werken binnen een levendige overheidspraktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker die sectie Vastgoed, Markt en Overheid in Arnhem komt versterken.

De sectie

Het team Overheid bestaat uit ruim dertig advocaten en (kandidaat-)notarissen die ieder vanuit hun eigen expertise nauw samenwerken. Allen zijn op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de publieke sector. De civiele overheidspraktijk wordt geleid door Patrick Haccou, advocaat-partner en lid van de Raad van Bestuur van het kantoor. Het team werkt voornamelijk vanuit de vestiging in Arnhem. De advocaten adviseren en procederen voor een breed scala aan overheidspartijen, zoals gemeenten, provincies, waterschappen, ZBO’s en incidenteel ook ministeries. De vraagstukken van de civiele overheidspraktijk zijn divers. De werkzaamheden bestaan veelal uit civiel contractenrecht omtrent publiek-publieke en publiek-private samenwerkingen (samenwerkingsconstructies voor overheden). Daarbij specialiseren de advocaten zich in kwesties omtrent gebiedsontwikkeling, grondtransacties, energietransitie (bijvoorbeeld in het kader van wind- en zonneparken en warmtebedrijven) en overheidsdeelnemingen.

Om de continuïteit van de hoogwaardige dienstverlening te garanderen, is er in de civiele overheidspraktijk van Nysingh ruimte voor een ondernemende en nuchtere advocaat medewerker.

Wie ben jij?

 • Je hebt drie tot zeven jaar werkervaring als advocaat en heeft zijn ervaring opgedaan in een brede commerciële contractenpraktijk, bij voorkeur met een focus op overheidspartijen;
 • Je bent aantoonbaar ondernemend, komt energiek over en bent ambitieus;
 • Je bent een prettige sparringpartner, werkt goed in teamverband, maar is ook in staat om zelfsturend te werk te gaan;
 • Je kunt je sterk houden in uitdagende situaties, maar bent ook gevoelig voor bredere belangen;
 • Je hebt gevoel voor de politiek-bestuurlijke sensitiviteit die komt kijken bij overheidsdossiers en weet goed te schakelen met verschillende stakeholders;
 • Je communiceert gemakkelijk en helder, en weet juridische materie om te zetten in pragmatische adviezen waar de cliënt mee uit de voeten kan.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een kwalitatief hoogstaande sectie waarin aansprekende en afwisselende zaken behandeld worden;
 • De mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen en je te specialiseren;
 • Een informele sfeer;
 • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
 • 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.

We vertellen je graag meer!

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Patrick Haccou (06-22907806). Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met  onze contactpersonen bij DRB: Toon van de Wetering (06-13035632) of Tobias Veldkamp (06-30008202).

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 14 februari 2022

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top