DVAN Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker Commerciële Contracten / Corporate (M&A)

Deel deze vacature:

Ben jij de enthousiaste advocaat die graag met ondernemers aan tafel zit en adviseert? Zie je het als een uitdaging om die ondernemers te adviseren bij hun bedrijfsvoering en te adviseren over commerciële contracten en (vennootschappelijke) samenwerkingen? Heb je ervaring opgedaan in het Ondernemingsrecht de Commerciële Contractenpraktijk en/of de Fusie & Overnamepraktijk (M&A)? Zoek je een omgeving waarin je met jouw opgedane ervaring en jouw persoonlijkheid het verschil kunt maken, terwijl je eveneens voldoende mogelijkheden hebt tot doorgroei & ontwikkeling? Dan is een loopbaan bij DVAN Advocaten iets voor jou!

Vanwege toenemende vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een:

Advocaat-medewerker Commerciële Contracten / Corporate (M&A)

Over DVAN Advocaten

DVAN Advocaten is hét advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland. Met ruim 25 medewerkers (waarvan circa 15 advocaten) werken wij vanuit Rotterdam. Onze cliënten zijn voornamelijk middelgrote bedrijven die zowel in Nederland als internationaal actief zijn. Wij richten ons op Fusies & Overnames (M&A), Contractenrecht & Marktregulering, Arbeidsrecht (inclusief medezeggenschap en pensioen), Herstructureringen & Insolventies en Procesrecht. DVAN Advocaten heeft daarnaast specialistische kennis ontwikkeld binnen de sectoren Agri & Food en IT & Privacy.

Onze cultuur

In drie kernwoorden samengevat: persoonlijk, pragmatisch en enthousiast.

Op een toegankelijke, betrokken en open manier werken we samen met elkaar en met onze cliënten. Onze professionals zijn kundig, ondernemend en gericht op het benutten van kansen. Die ruimte wordt hun ook geboden. Kwaliteit & pragmatisme gaan bij ons hand in hand.

Wat biedt DVAN Advocaten jou?

DVAN Advocaten haalt het beste in jou naar boven, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, en biedt je veel ontwikkelmogelijkheden. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich op de markt te profileren in een juridisch specialisme en/of als sectorspecialist. We beschikken over een professionele organisatie, die je daarbij begeleidt en ondersteunt.

Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit het adviseren van cliënten bij het aangaan van belangrijke commerciële contracten, samenwerkingen en/of aan- en verkoop processen van ondernemingen. Daarbij ben je onder andere verantwoordelijk voor het in overleg met de cliënt opstellen en uitonderhandelen van de daarbij behorende documentatie alsmede het eventueel procederen daarover.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een positieve werksfeer.

Naast een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen- en bonusregeling, bieden wij je een uitdagende en afwisselende functie in een fijne werkomgeving met een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast organiseren we jaarlijks gezamenlijke sociale activiteiten als leuke kantooruitjes, een zomer-BBQ en een kantoorweekend. en sluiten de week graag af met een kantoorborrel.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in het algemene contracten- verbintenissenrecht of ondernemingsrecht (M&A), bij voorkeur vanuit de adviespraktijk;
  • Je bent analytisch & cijfermatig scherp;
  • Je kan zelfstandig werken maar kan ook goed in teamverband werken.
  • Je bent leergierig, ambitieus & communicatief sterk.
  • Je bent (op termijn) in staat om uitvoering te geven aan acquisitieactiviteiten.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.

Solliciteren op de functie van Advocaat-medewerker Commerciële Contracten / Corporate (M&A)

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie & CV naar Saskia Lewis (Kantoormanager) via onze sollicitatiepagina.

Voor vragen of meer informatie over de vacature van advocaat-stagiair(e) Commercial Contracten/Corporate (M&A), kun je telefonisch contact opnemen met Stijn van der Stap (partner en advocaat) via 06-51 15 27 33.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. In voorkomend geval zullen de talenten en competenties worden gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Recht, Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Commerciële Contracten, Verbintenissenrecht, M&A, Fusies & Overnames, Rechtsgeleerdheid, Advocaat, Stagiair Advocaat, Stagiaire Advocaat

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 16 september 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven