Advocaat-medewerker Corporate & Financial Litigation

Deel deze vacature:

Ben jij een echte litigator en zoek jij een kantoor om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen? Wil jij meedraaien aan de top van de advocatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wijn & Stael kent een brede Corporate & Financial Litigation praktijk. Vanwege het succes van onze praktijk en de verdere uitbouw daarvan zijn wij op zoek naar een ervaren, ambitieuze en gedreven

Sectie Corporate & Financial Litigation

Onze Corporate & Financial Litigation-advocaten adviseren en procederen voor onze cliënten. De sectie bestaat momenteel uit drie partners, drie advocaat-medewerkers en vijf advocaat-stagiaires.

De sectie staat bekend om haar brede expertise in onder andere aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, massaschadeclaims, contractrechtelijke procedures & corporate governance. Als advocaat-medewerker heb je je eigen zaken en cliënten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is alle ruimte om zelfstandig te werken, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op  kantoorgenoten.

Het kantoor

Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Wij zijn een middelgroot en maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan.

Onze cultuur

De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor opleiding en ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de vitaliteit van onze medewerkers. Er heerst een grote onderlinge verbondenheid en er worden geregeld (sociale en sportieve) activiteiten voor alle medewerkers georganiseerd. Wij zijn een maatschappelijk betrokken kantoor en ondersteunen veel regionale initiatieven op het gebied van sport & cultuur.

Wat bieden wij je?

De omvang van deze functie is  4 of 5 dagen per week, dit gaat in overleg. Je ontvangt een marktconform salaris met een vaste 13e en 14e maand. Indien dat past binnen jouw ontwikkeling, behoort ook het volgen van een specialisatie-opleiding tot de mogelijkheden. Ook vinden wij het belangrijk dat je, naast inhoudelijke uitdaging, de mogelijkheid krijgt om je soft skills (verder) te ontwikkelen. In het kader van je persoonlijke talentontwikkeling bieden wij je daarom een ontwikkelingsbudget dat je bijvoorbeeld kan inzetten voor het volgen van trainingen op het gebied van onderhandelingstechnieken of persoonlijk leiderschap.

We bieden je daarnaast een unieke plek om te werken. Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht met uitzicht op de Dom en de Singel. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Utrecht Centraal is het slechts 4 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Kom je met de auto? Wij hebben een eigen parkeerplaats op loopafstand van ons kantoor.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven procesadvocaat met 4 tot 6 jaar ervaring binnen deze praktijk die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft en de praktijk verder wil ontwikkelen. Je hebt plezier in het beargumenteren van de zaak, het schrijven van processtukken en het mondeling toelichten daarvan voor de rechter. Je hebt bij voorkeur ervaring met het enquêterecht, (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties, collectieve acties en kort geding. Om het beste resultaat te bereiken, behandelen wij veel zaken samen. Wij zijn daarom op zoek naar een echte teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel.

Interesse?

Onze HR adviseur Nienke Pulles neemt alle tijd om antwoord te geven op vragen via 030-2320800 of via solliciteren@wijnenstael.nl.

Solliciteren

Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een motivatiebrief, cv en eventuele andere relevante documenten naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Naast een drietal sollicitatiegesprekken maken een assessment en referentiecheck deel uit van de sollicitatieprocedure. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 14 april 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven