Advocaat Medewerker Corporate Litigation & Dispute Resolution

Deel deze vacature:

Ben jij een veerkrachtige advocaat die de lat hoog legt, graag in teamverband werkt en zich wil blijven ontwikkelen? Word advocaat-medewerker Corporate Litigation & Dispute Resolution bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je komt terecht in een hecht en specialistisch team in een uitdagende nationale en internationale procespraktijk. Elke dag heb je te maken met een breed scala aan ondernemingsrechtelijke geschillen. Regelmatig onderhandel en procedeer je onder meer bij de Ondernemingskamer, voorzieningenrechter en arbiter. Je kunt altijd sparren met je collega’s, die net als jij inhoudelijk sterk en bijzonder gedreven zijn. We werken in een informele, open cultuur met korte lijnen. Je team werkt graag met jou mee aan jouw verdere ontwikkeling als advocaat én aan de ontwikkeling van jouw praktijk.

Plezier in ons werk vinden we onmisbaar. Plezier daaromheen ook. Daarom organiseren we veel activiteiten met collega’s, zoals ons wekelijkse DVDWFit-programma, borrels, bbq’s en diverse andere activiteiten. En we hechten eraan dat je werk genoeg ruimte overlaat voor je privéleven. Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, vinden we persoonlijke en professionele groei essentieel. Onder meer door onze erkende DVDW Academy bieden we ruimte en dagen wij je uit om je te ontwikkelen tot een betrokken adviseur met een sterke business sense zodat je je moeiteloos kunt verplaatsen in de belevingswereld van ondernemers.

Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Wie wij zoeken voor onze sectie:

Jij bent een enthousiaste advocaat-medewerker met…

  • 4 tot 8 jaar werkervaring op het gebied van het Nederlands recht en corporate litigation;
  • uitgebreide kennis van en ervaring met ondernemingsrechtelijke geschillen in de breedste zin;
  • de kennis en kwaliteiten om als sparringpartner van de cliënt op te treden;
  • de nodige commerciële vaardigheden om cliënten aan zich te binden;
  • uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • bij voorkeur ook enige internationale werkervaring;
  • een positieve en energieke instelling.

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature, dan kan dat exclusief via Legal People. Neem contact op met Martijn Jasper via 020-5891602 of mjasper@legalpeople.nl of reageer via de website van Legal People.

Wil je eerst meer informatie over ons kantoor en het team? Neem dan gerust contact op met Marjon Lok, een van de sectiecoördinatoren van het Team Corporate Litigation & Dispute Resolution. Marjon is telefonisch bereikbaar op 070-3547054 en 06-21842612 of stuur een e-mail naar lok@dvdw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 22 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven