HerikVerhulst zoekt een

Advocaat-medewerker Corporate / M&A

Deel deze vacature:

Wil jij werken in een enthousiast team aan mooie M&A transacties in het mid-market segment? Voor onze sectie Corporate/M&A zoeken wij een advocaat-medewerker met enkele jaren ervaring.

HerikVerhulst N.V. is een Rotterdams kantoor met een stevige transactiepraktijk, die al jarenlang groeit. Het kantoor werkt – vanaf de dynamische Kop van Zuid – voor nationale en internationale cliënten uit het grootzakelijke bedrijfsleven, de top van het MKB en enkele PE en VC partijen. Er zijn 20 advocaten werkzaam op de volgende 4 secties:

  • Corporate / M&A;
  • Recovery & Insolventie;
  • Arbeid & Personeel;
  • Haven & Handel.

De sectie Corporate / M&A bestaat uit Eric Spreij, Aziza Kaddouri, Marc van der Storm, Evert Leemreis, Roeland Berger en Britt Bosma (zie onze website voor meer informatie). Je houdt je bezig met overnames en joint ventures, pre-exits, secundary exits, carve-outs en MBO’s. Ook ben je betrokken bij governance vraagstukken, post-closing geschillen, geschillen tussen aandeelhouders en algemene ondernemingsrechtelijke adviezen.

Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid (met veel vrijheid om thuis of op kantoor te werken) en er is veel rechtstreeks contact met onze cliënten en de corporate finance adviseurs, accountants en fiscalisten die bij de verschillende transacties betrokken zijn.

Binnen ons marktsegment kunnen wij ons meten met de top van Nederland.

Wij zoeken

  • een gedreven advocaat;
  • met enkele jaren ervaring in de transactiepraktijk;
  • met goede drafting skills (zowel in het Engels als het Nederlands) en gevoel voor menselijke verhoudingen; en
  • iemand met humor die graag in teamverband werkt aan kwaliteit en groei.

Wij bieden

Een groeiende en uitdagende praktijk in het hart van de grootste havenstad van Europa. Wij werken hard, willen verwachtingen overtreffen, maar vinden vrije tijd en ontspanning ook heel belangrijk. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het kantoor heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden (waaronder de mogelijkheid een of meer Grotius opleidingen te volgen) en biedt prima carrièreperspectieven. Inclusiviteit, vrijheid en impact zijn belangrijke uitganspunten.

Je sollicitatie, vergezeld van curriculum vitae, kun je richten aan Eric Spreij (spreij@herikverhulst.nl). Aarzel vooral ook niet hem te bellen in het geval van vragen (010-4100055)!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 7 maart 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Wilhelminatoren, Wilhelminaplein 16, 3007 JA Rotterdam www.herikverhulst.nl  …
Scroll naar boven