GMW Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker Erfrecht

Ga jij met ons in zee? Kom werken in de grootste familie- en erfrechtpraktijk van Nederland. In een monumentaal pand, vlakbij strand en centrum.

Deel deze vacature:

Een betere en interessantere werkomgeving dicht bij strand en zee zal je niet vinden.

 

Werken en leven

Bij GMW behandel je uitdagende zaken. En je krijgt alle ruimte om jouw ambities na te streven. Met een goede verdeling tussen werk en privé.

 

Wat ga je doen?

Je draait gelijk al volop mee in de veelzijdige familie- en erfrechtpraktijk. Wij hebben in Nederland met 12 advocaten de grootste sectie op dit gebied. Je zal adviseren en procederen over alle facetten van nalatenschappen. Daarbij krijg je te maken met de wettelijke verdeling, de legitieme portie, vereffening, onterven, executele, wilsrechten en internationaalrechtelijke vraagstukken. Binnen de sectie wordt veel samengewerkt. Wil je daarnaast vakkennis delen door cursussen te geven, artikelen te publiceren of jonge advocaten op te leiden? Dat kan bij GMW.

 

Wat krijg je?

Bij GMW advocaten houden we elkaar scherp, maken we elkaar beter en groei je in je vak. We maken iedere dag het verschil voor onze cliënten. Hard werken hoort erbij, maar we nemen ook de tijd voor elkaar. Op ons sfeervolle kantoor (vol met kunst) staat er tussen de middag een in eigen keuken dagelijks vers bereide (vega) lunch voor je klaar. En de zee is vlakbij. Even naar het strand? Dat kan. Verder mag je rekenen op:

 • een maandsalaris tussen € 5.300,– en € 9.555,– bruto op fulltime basis, afhankelijk van je kennis en werkervaring;
 • naast 8% vakantiegeld, een flinke prestatiebonus en een goede pensioenregeling;
 • min. 27 en max. 36 vakantiedagen bij fulltime;
 • ov reiskostenvergoeding;
 • een laptop en iPhone;
 • een flexibele werktijdindeling (thuiswerken mag);
 • het volgen van juridische maar ook niet-juridische cursussen op kosten van kantoor;
 • een uitstekende kantoorondersteuning die je faciliteert om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen;
 • een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien;
 • de mogelijkheid om bij GMW na 5 jaar tot een half jaar onbetaald verlof op te nemen.

 

Wie ben jij?

Je bent advocaat werkzaam op het gebied van erfrecht. Je hebt een scherpe geest, weet van aanpakken en bent gedreven. We verwachten een goed academisch niveau. Maar ook ben jij een leuke collega die goed in ons team past. Verder:

 • heb je minstens 4 jaar ervaring en kennis op het gebied van het erfrecht, bij voorkeur ben je (aspirant) vFAS of VEAN lid;
 • denk je in oplossingen;
 • heb je een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

 

GMW advocaten, aangenaam

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Bij GMW advocaten werken we met circa 35 advocaten en ondersteuning voor een mix van nationale en internationale bedrijven, organisaties en (vaak vermogende) particulieren. We leveren juridische bijstand op hoog niveau, altijd oplossingsgericht. Ons motto is: “We can work it out”. Onze advocaten en cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit, inclusiviteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn vanzelfsprekend. Een mooie plek om te werken dus.

 

Binnenkort bij ons aan de slag?

Als dit jou goed in de oren klinkt, solliciteer dan nu op de functie van advocaat erfrecht bij GMW. Stuur een korte motivatie met cv naar Antoine de Werd (a.dewerd@gmw.nl) of naar werkenbij@gmw.nl. Wil je eerst meer weten? Je kunt Antoine bellen op 06-54340499.

 

Anoniem solliciteren

Wij zijn voor gelijke kansen, daarom is onze sollicitatieprocedure anoniem. Als je solliciteert, worden jouw persoonsgegevens en foto op jouw cv geanonimiseerd aan de sollicitatiecommissie voorgelegd. Pas als we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen, krijgt onze sollicitatiecommissie inzicht in deze gegevens. Zo gaan we 100% voor de inhoud.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 juni 2024

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€ 5.300,- - € 9.555,-
GMW advocaten GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Met ruim 30 advocaten werken we voor een mix van…
Scroll naar boven