Advocaat-medewerker Erfrecht

Deel deze vacature:

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 45 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt.

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is een ‘given’: vaktechnische kennis en dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd.

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Dan dagen wij jou uit! Ter versterking van ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch en/of Amsterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste advocaat Erfrecht.

Ons team

Onze sectie Familie- & Erfrecht bestaat uit tien enthousiaste, gedreven en ervaren advocaten/mediators. Onze erfrechtpraktijk is zeer divers en daarmee bijzonder uitdagend. Wij voeren een grote procespraktijk, maar adviseren ook veel, steeds vaker ook op het vlak van Estate Planning. Met enige regelmaat worden wij door de rechtbank benoemd tot vereffenaar. Onze clientèle bevindt zich niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een gedreven advocaat met drie tot tien jaar ervaring met een passie voor en gespecialiseerd in het erfrecht . Je bent in staat om op kwalitatief hoog niveau met de mensen van ons team samen te werken en om ook beginnende collega’s te begeleiden. Verder beschik je over een commerciële instelling en heb je oog voor acquisitiemogelijkheden. Je hebt de drive en de ambitie om samen met ons Erfrechtteam onder leiding van mr. Marjolein Hees de erfrechtpraktijk in ’s‑Hertogenbosch en Amsterdam verder uit te bouwen. Je bent ondernemend en weet dat je samen meer bereikt dan alleen.

Wij bieden

  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch
  • een werklocatie nabij de Amstel in Amsterdam;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s
  • de nodige interne sociale activiteiten, zoals o.a. het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret, vrijdagmiddagborrels, Banning Bootcamp Training etc.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) naar vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marjolein Hees (073 – 800 09 16 / m.hees@banning.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 juli 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam/ 's-Hertogenbosch
Scroll naar boven