GMW Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker Familie- en Erfrecht

Je draait gelijk volop mee in de familie- en erfrechtpraktijk. Op een kantoor met oog voor goede werk-privébalans. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand, dichtbij het strand en centrum.

Deel deze vacature:

Een betere en interessantere werkomgeving dicht bij strand en zee zal je niet vinden.

 

Werken en leven

Je komt te werken in een uitdagende en diverse praktijk. Waar je jouw ambities kunt waarmaken. En met een goede verdeling tussen werk en privé. Zodat je veel ruimte hebt voor vrije tijd. Bij GMW advocaten begrijpen we dat. Word advocaat bij een kantoor met oog voor prestaties én plezier.

 

Wat ga je doen?

Je draait gelijk volop mee in de familie- en erfrechtpraktijk. Met 12 advocaten, waaronder mediators, hebben we in Nederland de grootste sectie op dit gebied. Je zal betrokken worden bij (complexe) echtscheidingen, geschillen over vermogens, kinderen, alimentatie en als je dat wilt nalatenschappen. Vaak gaat het om zaken met een internationaal karakter. (De helft van onze cliënten is Engelstalig.) Je adviseert en procedeert. Binnen de sectie wordt veel samengewerkt. Wil je daarnaast vakkennis delen door cursussen te geven, artikelen te publiceren of jonge advocaten op te leiden? Dat kan bij GMW.

 

Wat kan je verwachten?

Bij GMW advocaten houden we elkaar scherp en maken we elkaar beter. We willen iedere dag het verschil voor onze cliënten maken. Dat zorgt voor een inspirerende werkomgeving. Op kantoor staat tijdens de lunch een in eigen keuken bereide (vega) lunch voor je klaar. De zee is vlakbij. Even naar het strand? Dat kan!

Verder mag je rekenen op:

 • een goed maandsalaris van min. € 5.300,– en max. € 9.555,– bruto op fulltime basis afhankelijk van je kennis, werkervaring en competenties;
 • 8% vakantiegeld, een prestatiebonus én een goede pensioenregeling;
 • min. 27 en max. 36 vakantiedagen bij fulltime;
 • een flexibele werktijdindeling (thuiswerken mag), extra vandaag-even-niet dagen (want die hebben we allemaal wel eens);
 • ov- / reiskostenvergoeding;
 • een laptop en iPhone;
 • het volgen van juridische, maar ook niet-juridische cursussen op kosten van kantoor;
 • een uitstekende kantoorondersteuning die je faciliteert om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen;
 • een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien;
 • de mogelijkheid om bij GMW na 5 jaar tot een half jaar onbetaald verlof op te nemen.

 

Wie ben jij?

Als advocaat weet je van aanpakken. Je neemt initiatief, houdt overzicht, bent scherp en je wilt ook de eigen praktijk uitbouwen. We verwachten een goed academisch niveau. En doortastendheid. Jij bent dan ook een fijne collega die goed in ons team past en graag deelneemt aan sociale kantooractiviteiten.

Maar ook:

 • heb je tenminste vier jaar ervaring als advocaat op het gebied van familie- en erfrecht, bij voorkeur ben je (aspirant) vFAS of VEAN lid;
 • heb je een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels;
 • denk je in oplossingen.

 

GMW advocaten, aangenaam

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Bij GMW advocaten werken circa 35 advocaten voor een mix van nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren. We leveren juridische bijstand op hoog niveau, waarmee we voor onze cliënten bijdragen aan succesvolle oplossingen van vaak complexe zaken. We kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt. Onze advocaten én cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend. We nemen deel aan maatschappelijke projecten én vinden een stimulerende werksfeer en goede werk-privébalans belangrijk. Een heel fijne plek om te werken.

 

Ga jij met ons in zee?

Spreekt deze baan je aan? Solliciteer dan nu en stuur een korte motivatie met cv naar Antoine de Werd (a.dewerd@gmw.nl) of naar werkenbij@gmw.nl. Wil je eerst meer weten? Je kunt Antoine bellen op 06-54340499. Of bel eens iemand van de sectie F&E. Kijk daarvoor op onze website (www.gmw.nl).

 

Anoniem solliciteren

Wij zijn voor gelijke kansen, daarom is onze sollicitatieprocedure anoniem. Als je solliciteert, worden jouw persoonsgegevens en foto op de cv geanonimiseerd aan de sollicitatiecommissie voorgelegd. Pas als we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen, krijgt onze sollicitatiecommissie inzicht in deze gegevens. Zo gaan we 100% voor de inhoud.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 juni 2024

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€ 5.300 - € 9.555,-
GMW advocaten GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Met ruim 30 advocaten werken we voor een mix van…
Scroll naar boven