Banning Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker Familierecht

Deel deze vacature:

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 45 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt.

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is een ‘given’: vaktechnische kennis en dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd.

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Dan dagen wij jou uit! Ter versterking van ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste senior advocaat Familierecht.

Ons team

Onze sectie Familie- & Erfrecht bestaat uit tien juristen, waaronder negen advocaten/mediators en één juridisch medewerker. Wij staan een diversiteit aan cliënten bij, van particulieren tot ondernemers, niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Naast het voeren van de reguliere praktijk wordt doceren en publiceren gestimuleerd.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een senior advocaat met circa tien jaar ervaring met een eigen praktijk. Je bent gespecialiseerd in het Familierecht en bij voorkeur heb je de specialisatieopleiding Familierecht van de vFAS afgerond. Je bent in staat om op kwalitatief hoog niveau met de mensen van ons team samen te werken en om ook beginnende collega’s te begeleiden. Verder beschik je over een commerciële instelling en heb je oog voor acquisitiemogelijkheden. Gezien de doorgroeimogelijkheden in het team heb je de drive om onze Familierechtpraktijk in Amsterdam verder uit te bouwen en aan te sturen. Je bent ondernemend en weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Je bent ambitieus en wilt Banning Advocaten verder laten groeien.

Wij bieden

  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform salaris afhankelijk van je ervaringsniveau;
  • veelzijdige en afwisselende werkzaamheden.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) naar vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Tim Backx (073 – 800 09 04 / t.backx@banning.nl) of Marjolein Hees (073 – 800 09 16 / m.hees@banning.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 juli 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Wij zijn Banning Advocaten. Daag ons uit om voor u tot het uiterste te gaan. Met onze uitgebreide groep aan specialisten begeleiden wij complexe…
Scroll naar boven