Advocaat-medewerker ICT- en privacyrecht

Deel deze vacature:

Heb jij ervaring als advocaat-medewerker in het ICT- en privacyrecht en ben je op zoek naar een team waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zoeken wij jou! Ons team is op zoek naar een advocaat-medewerker om verder te kunnen groeien.

1. Jouw rol

Als advocaat-medewerker ICT- en privacyrecht adviseer en procedeer je over vraagstukken omtrent het ICT- en privacyrecht. Je stelt contracten op, beoordeelt overeenkomsten en onderhandelt met de betrokken partijen.

De cliënten zijn grotere instellingen en ondernemingen. Daardoor krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan spraakmakende zaken. Het team heeft veel kennis over de zorg- en onderwijssector. Er komen geregeld uitdagende sectorspecifieke vraagstukken langs. Binnen het team krijg je de kans om je verder te specialiseren en je eigen praktijk op te bouwen.

2. De sectie

Je gaat deel uitmaken van de sectie ondernemingsrecht. De sectie is voornamelijk werkzaam vanuit ons kantoor in Zwolle en Utrecht en bestaat uit partners en medewerkers uit zowel de advocatuur als het notariaat. Je werkt ook nauw samen met collega’s vanuit andere rechtsgebieden. De advocaten ICT- en privacyrecht werken bijvoorbeeld vaak samen met de collega’s van aanbestedingsrecht of gezondheidsrecht.

3. Wat kun jij verwachten?

  • Een groeiende en dynamische praktijk waar je snel verantwoordelijkheid krijgt;
  • Een hecht team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak;
  • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor eigen initiatief;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis en vaardigheden op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • Een iPhone en laptop;
  • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen voor gezelligheid of inhoudelijk overleg;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

4. Procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure. Om een indruk te krijgen van jouw ervaring ontvangen wij graag twee geanonimiseerde stukken (bij voorkeur een brief en een advies).

5. We vertellen je graag meer!

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rutger Ketting (06-30648127 / rutger.ketting@nysingh.nl) of Jasper Scholtens (06-20457059 / jasper.scholtens@nysingh.nl). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR adviseur a.i. Sabine van Andel (06-17180969 / sabine.vanandel@nysingh.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 3 november 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem, Utrecht, Zwolle
Scroll naar boven