Advocaat-medewerker ICT- en privacyrecht

Deel deze vacature:

Heb jij enkele jaren ervaring als advocaat-medewerker in het ICT- en privacyrecht en ben je op zoek naar een team waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zoeken wij jou. Ons team is op zoek naar een advocaat-medewerker om verder te kunnen groeien.

Jouw rol

Als advocaat-medewerker ICT- en privacyrecht adviseer en procedeer je over vraagstukken omtrent het ICT- en privacyrecht. Je stelt contracten op, beoordeelt overeenkomsten en onderhandelt met de betrokken partijen.

De cliënten zijn grotere instellingen en ondernemingen. Daardoor krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan spraakmakende zaken. Het team heeft veel kennis over de zorg- en onderwijssector. Er komen geregeld uitdagende complexe sectorspecifieke vraagstukken langs. Binnen het team krijg je de kans om je verder te specialiseren en je eigen praktijk op te bouwen.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

Je gaat deel uitmaken van de sectie ondernemingsrecht. De sectie is voornamelijk werkzaam vanuit ons kantoor in Zwolle en Utrecht en bestaat uit partners en medewerkers uit zowel de advocatuur als het notariaat. Je werkt ook nauw samen met collega’s vanuit andere rechtsgebieden. De advocaten ICT- en privacyrecht werken bijvoorbeeld vaak samen met de collega’s van aanbestedingsrecht of gezondheidsrecht.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • een groeiende en dynamische praktijk waar je snel verantwoordelijkheid krijgt;
  • een hecht team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis en vaardigheden op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een informele en open sfeer;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen.

De procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure. Om een indruk te krijgen van jouw ervaring ontvangen wij graag twee geanonimiseerde stukken (bij voorkeur een brief en een advies).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Zwolle

Provincie

Overijssel
Scroll naar boven