Advocaat-medewerker M&A

Deel deze vacature:

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Ter versterking van onze sectie M&A, locatie Amsterdam en/of ’s-Hertogenbosch, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste advocaat-medewerker met drie tot en met zes jaar ervaring.

Ons team

De sectie M&A is een snelgroeiende praktijk met een jong team waarbij je in een gemoedelijke, maar ook professionele sfeer adviseert. Je begeleidt cliënten bij fusies, overnames, investeringen, managementparticipaties, samenwerkingen en herstructureringen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere secties binnen kantoor zoals arbeidsrecht, vastgoed, mededingingsrecht, IE, IT en privacy.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een advocaat-medewerker die beschikt over relevante M&A ervaring en het leuk vindt veel cliëntcontact te hebben. Wij zoeken iemand die zelfstandig is, over analytisch denkvermogen beschikt en een praktische en cliëntgerichte instelling heeft. Je vindt het leuk om in een team te werken en als je humor hebt is dat zeker een pré.

Wij bieden

  • een ondernemend nuchter kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch (bekijk de 3D-tour hier);
  • een werklocatie in ons moderne kantoor in Amsterdam (tegenover het station Amsterdam Amstel);
  • de juiste opleiding en begeleiding met deelname aan de Banning Academy;
  • leuke sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijks Banning tennis en padel toernooi, kerstfeest met cabaret, thema- en vrijdagmiddagborrels en de Banning Bootcamp Training.

 

Hebben wij met deze functieomschrijving jouw interesse gewekt? Aarzel niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae gericht aan Lieke van Aarssen en Jan Willem Reesink naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je ook altijd eerst contact met Lieke opnemen via 06 124 508 40 /  l.vanaarssen@banning.nl of met Jan Willem via 06 113 885 54 / j.reesink@banning.nl. Een assessment kan mogelijk onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 5 september 2023
Verloopdatum: 06/11/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Locatie

's-Hertogenbosch en/of Amsterdam

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven