Van Iersel Luchtman Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker M&A

Deel deze vacature:

Ter versterking van onze (groeiende) transactiepraktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met drie tot acht jaar ervaring en aantoonbare ervaring binnen de M&A praktijk.

Onze transactiepraktijk is onder andere gericht op:

  • Aandelentransacties;
  • Management buy-outs en buy-ins;
  • Due diligence processen;
  • Transactiestructuur;
  • Herstructurering;
  • Het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van de transactiedocumentatie;
  • Opstellen Letter of Intent.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een advocaat met ondernemersambities, commercieel inzicht en een gezond zelfbewustzijn. Kortom, een stevige persoonlijkheid die in staat is het vertrouwen bij opdrachtgevers te winnen. Als adviseur beschik je tevens over voldoende ondernemerskwaliteiten. Samen met het team werk je aan een sterk netwerk om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van ons advocatenkantoor. Het in teamverband werken bij een middelgroot, ambitieus kantoor als VIL geeft jou die inspirerende omgeving om te excelleren als M&A specialist.

Een afgeronde Grotius specialisatieopleiding Fusies en Overnames is een pre. Mocht je deze nog niet gevolgd hebben, stimuleren en faciliteren we deze opleiding. Naast je eigen opleiding haal je plezier en voldoening uit het samenwerken met en opleiden van jonge advocaten tot goede juristen en ondernemende advocaten.

Last but not least zijn wij op zoek naar een plezierige kantoorgenoot. Bij VIL hechten wij namelijk veel waarde aan een goede sfeer binnen ons kantoor!

Wat zoek jij?

Zoek jij een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie, samenwerking en ondernemingszin? Een kantoor waar nauw wordt samengewerkt met de andere disciplines om cliënten op een optimale manier te kunnen bedienen? Dan is VIL het kantoor voor jou!  Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Maarten van Dooren, partner M&A, (m.dooren@vil.nl / 088 90 80 825).

Solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 januari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO
Al meer dan 60 jaar bedienen wij mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende…
Scroll naar boven