Advocaat-medewerker ondernemingsrecht

Deel deze vacature:

Wij zijn op zoek naar jou: scherpe jurist en ondernemende advocaat

Dit ga je doen

Je draait volop mee in een afwisselende en uitdagende praktijk. Als advocaat treed je op voor bestuurders, aandeelhouders en vennoten. Je adviseert en procedeert over onderwerpen binnen het vennootschaps- en rechtspersonenrecht. Tevens zal je procederen in handelszaken. Je maakt deel uit van een team van nu zes advocaten. In het team zal je met kennis- en praktijkontwikkeling bezig zijn.

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Jij bent ook gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus, slim en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Verder weet je van aanpakken. Bovendien ben je ondernemend, een netwerker en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je voldoet bovendien aan onderstaande eisen:

 • Je hebt meer dan drie jaar relevante ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht.
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend.
 • Je bent een goed jurist, hebt een scherp analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
 • Je hebt een commerciële instelling, bent flexibel en ambitieus.

Hier word jij blij van

 • Een uitdagende, interessante en afwisselende praktijk.
 • Een uitstekend salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en voldoende vrije tijd.
 • Toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een prettige werkomgeving die informeel, collegiaal en stimulerend is.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
 • Werken in een mooi monumentaal pand, vol met kunst, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken!

Dit is wat wij jou bieden

 • Een uitdagende, interessante en afwisselende praktijk in Den Haag.
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden, naast een prima salaris en pensioen, zoals geboorteverlof voor mannen, flexibele werktijdindeling (werken wanneer en waar je wilt), extra vandaag-even-niet dagen, de mogelijkheid om een half jaar onbetaald verlof te nemen als je langer dan 5 jaar bij ons werkt en het volgen van een niet-inhoudelijke cursus, bijv. een cursus meditatie om de geest fit te houden.
 • Toekomstperspectief, begeleiding en voortdurende kansen om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een specialisatieopleiding.
 • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé.

Dit zijn wij

Bij GMW werken wij met zo’n 30 advocaten voor nationale en internationale bedrijven en organisaties en particulieren (waaronder veel expats). Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen en hebben een bijzondere expertise in procederen.

Wij richten ons op Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemingsrecht en Insolventierecht / Herstructurering.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering. Wij bieden een inclusieve en diverse werkomgeving.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar Stephanie de Wit (werkenbij@gmw.nl). Voor vragen kan je bellen met Stephanie de Wit (06 18745689) of Christiaan Mensink  (06 39113884).

Meer weten? Ga naar www.werkenbijgmw.nl.

Onze sollicitatieprocedure is anoniem

Wanneer je solliciteert op een vacature van GMW advocaten, solliciteer je automatisch anoniem. Dit betekent dat er onderdelen van je sollicitatie worden geanonimiseerd. Het gaat dan om je nationaliteit, geboortedatum, burgerlijke staat, adres, e-mailadres, naam en geslacht. Ook krijgen we geen foto te zien. Pas wanneer je bent geselecteerd om op gesprek te komen, krijgt de selectiecommissie inzicht in de gegevens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt, waarbij de hiervoor genoemde onderdelen geen (onbewuste) rol spelen bij de selectie. Ook vinden wij het van belang dat GMW advocaten een goede afspiegeling is van de maatschappij.

Meer weten? Ga naar www.werkenbijgmw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 8 juli 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Scroll naar boven