Advocaat-medewerker Omgevingsrecht- en milieurecht

Deel deze vacature:

Ons kantoor

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien. Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Wij zijn een middelgroot en maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier werkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan. Daarnaast staan thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda.

Onze cultuur

De cultuur bij Wijn & Stael is open; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitaliteit van onze medewerkers. Wij zijn anders dan de meeste kantoren. Wij vinden de onderlinge verbondenheid erg belangrijk en je kan bij iedereen naar binnenlopen. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans en worden erg blij van alle sociale (en sportieve) uitjes met elkaar.

Wat zijn jouw uitdagingen?

Je zult werkzaam zijn in een bloeiende Vastgoed en Overheid praktijk. De praktijk, die momenteel bestaat uit 8 advocaten, behandelt uiteenlopende zaken voor gevarieerde cliënten. Onze cliëntenportefeuille bestaat met name uit (ontwikkelende) beleggers, ontwikkelaars zorginstellingen en overheden.

Binnen de Vastgoed en Overheid praktijk houdt een deel zich volop bezig met het omgevingsrecht en de Omgevingswet. De advocaten geven daarover lezingen, workshops en doceren bij cliënten en diverse opleidingsinstituten. Zij kunnen met recht experts genoemd worden op het gebied van het omgevingsrecht/Omgevingswet. De advocaten hebben een passie voor het vak dat aanstekelijk is. Er wordt op een plezierige en informele wijze samengewerkt waarbij ieder zijn/haar eigen kracht kan inzetten.

Je zult werkzaam zijn op het gebied van het omgevingsrecht en milieurecht, waaronder de Omgevingswet. Er is volop ruimte om als advocaat-medewerker je eigen verantwoordelijkheid te nemen en tegelijkertijd een beroep te doen op je ervaren kantoorgenoten. Het blijft onze uitdaging om onze cliënten oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken.

Dit heb je in huis

Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat met ongeveer 5 jaar ervaring in het (ruimtelijk) bestuursrecht, die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft.

Contact met cliënten geeft je energie net als samenwerken met je collega’s. Samen met andere advocaten uit het team workshops en seminars geven op ons vakgebied vinden wij leuk en ook voor jou zien we daarin een rol.

Je hebt sterk ontwikkelde social skills, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en bent goed in staat zelfstandig te werken.

Wat bieden wij jou?

Een kantoor waar we werken aan complexe vraagstukken in een plezierige sfeer waarin veel (onderling) wordt samengewerkt, ook binnen de sectie. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we veel oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Indien dat past binnen iemands ontwikkeling, behoort ook het volgen van een specialisatie-opleiding tot de mogelijkheden.

Tenslotte bieden we een prachtige plek om te werken. Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en de Singel.

Qua arbeidsvoorwaardenpakket bieden we:

  • Een zeer aantrekkelijk salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • Een 13e en 14e maand;
  • Reiskostenvergoeding of een vergoeding voor OV conform fiscale richtlijnen;
  • Premievrij pensioen en de mogelijkheid om pensioen bij te sparen;
  • 28 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, hier investeren wij veel in;
  • Goede thuiswerkmogelijkheden.

Interesse?

Wijn & Stael streeft naar een zo divers mogelijke samenstelling van haar team, omdat zij ervan overtuigd is dat verschillende achtergronden en perspectieven haar aanvullen in samenwerkingen en het vinden van oplossingen. Als modern werkgever biedt Wijn & Stael haar medewerkers uiteraard de mogelijkheid om flexibel te werken.

Wil jij jouw carrière als advocaat naar een volgend niveau brengen en herken je je in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl

Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Meike Uijterwijk-Pinkster (Manager HR) op 06-3309 1852 of met Shanna Derksen (Partner), bereikbaar op 030-232 08 00.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 6 februari 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven