Advocaat-medewerker Onderneming & Zakelijke Geschillen

Als advocaat draai je volop mee in de dagelijkse praktijk van onze sectie Onderneming & Zakelijke Geschillen. Je zal interessante en uitdagende zaken behandelen. En alle ruimte hebben om jouw ambities waar te maken. Bij GMW is er een goede verdeling tussen werk en privé. Word advocaat bij een kantoor met oog voor prestaties en plezier.

Deel deze vacature:

Een betere werkomgeving dicht bij strand en zee zal je niet vinden.

Werken en leven

Je zal interessante en uitdagende zaken behandelen. En alle ruimte hebben om jouw ambities waar te maken. Bij GMW is er een goede verdeling tussen werk en privé. Word advocaat bij een kantoor met oog voor prestaties en plezier.

Wat ga je doen?

Als advocaat draai je volop mee in de dagelijkse praktijk van onze sectie Onderneming & Zakelijke Geschillen. Cliënten zijn bedrijven, aandeelhouders, bestuurders en vennoten. De ene dag behandel je een zaak over bestuurdersaansprakelijkheid, de andere dag ben je bezig met een vennootschappelijke (her-)structurering, buig je je over financierings- en zekerheidsvraagstukken, of sta je een aandeelhouder bij die jouw hulp nodig heeft. Je zal adviseren en procederen en een belangrijk contact voor de cliënten zijn. Als je de praktijk ook wilt uitbouwen, wordt dat door ons toegejuicht. Dus niet alleen voor ondernemers optreden, maar ook zelf ondernemerschap aan de dag leggen.

Wat krijg je?

Bij GMW advocaten houden we elkaar scherp, maken we elkaar beter en groei je in je vak. We maken iedere dag het verschil voor onze cliënten. Dat zorgt voor een inspirerende omgeving. We nemen ook de tijd voor elkaar. Op kantoor staat er tussen de middag een in eigen keuken bereide (vega)lunch voor je klaar. En de zee is vlakbij. Even naar het strand? Dat kan.

Verder mag je rekenen op:

 • een goed maandsalaris van min. € 5.100,– en max. € 9.555,– bruto op fulltime basis afhankelijk van je kennis, werkervaring en competenties.
 • naast 8% vakantiegeld, een prestatiebonus en een goede pensioenregeling.
 • min. 27 en max. 36 vakantiedagen bij fulltime.
 • ov reiskostenvergoeding.
 • een laptop en iPhone.
 • een flexibele werktijdindeling (thuiswerken mag!).
 • het volgen van juridische maar ook niet-juridische cursussen op kosten van kantoor.
 • een uitstekende kantoorondersteuning die je faciliteert om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen.
 • een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • de mogelijkheid om bij GMW na 5 jaar tot een half jaar onbetaald verlof op te nemen.

Wie ben jij?

Als advocaat weet je van aanpakken. Je neemt initiatief, houdt overzicht, bent scherp en je wilt ook de eigen praktijk uitbouwen. We verwachten een goed academisch niveau, gedrevenheid, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid. Maar we zoeken vooral een fijne collega die goed in ons team past en graag deelneemt aan sociale kantooractiviteiten. Verder:

 • heb je meer dan vier ervaring als advocaat, eventueel aangevuld met bedrijfsjuridische ervaring.
 • heb je een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.
 • ben je een goed en ook praktisch ingestelde advocaat; je denkt in oplossingen en mogelijkheden.

GMW advocaten, aangenaam

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Bij GMW advocaten werken we in een team van ruim 30 advocaten voor een mix van nationale en internationale bedrijven en organisaties en (vaak vermogende) particulieren. We zijn een commercieel kantoor. En leveren juridische bijstand op hoog niveau en dragen hiermee bij aan succesvolle oplossingen van complexe zaken. We kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt. Onze advocaten én cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend. We nemen deel aan maatschappelijke projecten (zoals Advocaat Voor De Klas) én vinden een stimulerende werksfeer en goede werk-privébalans belangrijk. Een heel fijne plek om te werken dus!

Binnenkort bij ons aan de slag?

Heb je zin in een baan waarin je overdag je ambitie waarmaakt en tijd overhoudt voor andere leuke dingen? Solliciteer dan nu op de functie van advocaat-medewerker bij GMW advocaten. Stuur een korte motivatie met CV naar Stephanie de Wit (s.dewit@gmw.nl) of naar werkenbij@gmw.nl. Wil je eerst meer weten? Je kunt Stephanie bellen op 06-18745689.

Anoniem solliciteren

Wij zijn voor gelijke kansen, daarom is onze sollicitatieprocedure anoniem. Als je solliciteert, worden jouw persoonsgegevens en foto op de CV geanonimiseerd aan de sollicitatiecommissie voorgelegd. Pas als we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen, krijgt onze sollicitatiecommissie inzicht in deze gegevens. Zo gaan we 100% voor de inhoud.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 6 oktober 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Scheveningen

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

Min. € 5.100,- en max. € 9.555,-
Scroll naar boven