Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht / M&A

Deel deze vacature:

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Ter versterking en opbouw van onze sectie Ondernemingsrecht / M&A, locatie Amsterdam én tevens ‘s-Hertogenbosch, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste advocaat-medewerker.

De sectie Ondernemingsrecht / M&A adviseert cliënten met name op het gebied van fusies, overnames, private equity, joint ventures en herstructureringen. De afgelopen jaren is de sectie sterk gegroeid. Ons hechte M&A-team handelt doelgericht en efficiënt en binnen het team heerst een goede sfeer, waar men nauw samenwerkt. Het team wordt geleid door Henk Brat en Jan Willem Reesink.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een advocaat met minimaal twee jaar ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht / M&A. Je beschikt over gedegen en praktische kennis van het Ondernemingsrecht en hebt ervaring in de transactiepraktijk. Je beschikt over een commerciële instelling en de drive om de praktijk van Banning Advocaten verder uit te bouwen. Je bent pragmatisch en gedreven en weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Vanzelfsprekend beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur ons jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae en overige van belang zijnde documenten, gericht aan Henk Brat (vacature@banning.nl), toe.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 juli 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam/ 's-Hertogenbosch
Scroll naar boven