Advocaat Medewerker Ondernemingsrecht

Deel deze vacature:

Ben jij een ambitieuze advocaat met een no-nonsense mentaliteit, een ondernemersfocus en de betrokkenheid van een echte teamplayer? Word advocaat-medewerker Ondernemingsrecht bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je werkt in een hecht en specialistisch team binnen onze ondernemingsrechtelijke adviespraktijk. Een dynamische omgeving waarin je vraagstukken aanpakt op uiteenlopende gebieden, van commercieel contractenrecht tot insolventievraagstukken zoals het realiseren van doorstarts in faillissementen. Je krijgt de verantwoordelijkheid om zaken zelfstandig op te pakken en de mogelijkheid om door te groeien binnen ons kantoor. We werken in een informele en open cultuur met korte lijnen.

Plezier in ons werk vinden we onmisbaar. Plezier daaromheen ook. Daarom organiseren we veel activiteiten met collega’s, zoals ons wekelijkse DVDWFit-programma, borrels, bbq’s en diverse andere activiteiten. En we hechten eraan dat je werk genoeg ruimte overlaat voor je privéleven. Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, vinden we persoonlijke en professionele groei essentieel. Onder meer door onze erkende DVDW Academy bieden we ruimte en dagen wij je uit om je te ontwikkelen tot een betrokken adviseur met een sterke business sense zodat je je moeiteloos kunt verplaatsen in de belevingswereld van ondernemers.

Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Wie wij zoeken voor onze sectie:

Jij bent een enthousiaste en gedreven advocaat-medewerker met…

  • 4 tot 8 jaar werkervaring op het gebied van het ondernemingsrecht, commerciële contractenrecht en algemene verbintenissenrecht;
  • relevante werkervaring in het bedrijfsleven;
  • de kennis en kwaliteiten om als sparringpartner van de cliënt op te treden;
  • de nodige commerciële vaardigheden om cliënten aan je te binden;
  • het vermogen om zelfstandig en in teamverband grote ambities waar te maken;
  • een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature, dan kan dat exclusief via Legal People. Neem contact op met Martijn Jasper via 020-5891602 of mjasper@legalpeople.nl of reageer via de website van Legal People.

Wil je eerst meer informatie over ons kantoor en het team? Neem dan gerust contact op met Leonard Boender, sectiecoördinator van het Team Ondernemingsrecht in Rotterdam. Leonard is telefonisch bereikbaar op 010-4400500 en 06-20546465 of stuur een e-mail naar boender@dvdw.nl.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 22 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven