Advocaat-medewerker Staatssteun

Deel deze vacature:

Onze praktijk groeit verder. Daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met een ervaren advocaat-medewerker. Word jij onze nieuwe collega?

Jouw rol

Binnen de sectie Vastgoed, Markt en Overheid ga je aan de slag met het staatssteunrecht en de Wet markt en overheid. Je adviseert en procedeert met name voor overheden. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet en ben je actief aan het netwerken om zo je praktijk op- en uit te bouwen.

De sectie

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit meer dan 30 kantoorgenoten. De sectie heeft onder andere specialisten in het subsidierecht, aanbestedingsrecht, omgevingsrecht en de civiele bouwrechtpraktijk. De verschillende secties van Nysingh werken nauw samen om onze cliënten op uiteenlopende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als advocaat of jurist op het gebied van het staatssteunrecht en de Wet markt en overheid. Je hebt ook enige ervaring met het Europees recht. Die ervaring mag je hebben opgedaan in de advocatuur maar we gaan ook graag met je in gesprek als je ervaring als jurist hebt opgedaan bij bijvoorbeeld een accountantskantoor of overheidsorgaan. Je hebt verder aantoonbare affiniteit met het aanbestedingsrecht.

Je geeft op een toegewijde manier advies en je maakt graag de praktische vertaalslag. De cliënt staat bij jou centraal. Je vindt het een mooie uitdaging een eigen praktijk op te bouwen en mensen aan je te binden. Je weet wat er in de markt leeft en speelt in op de kansen die je signaleert. Je bent analytisch en weet overtuigend je standpunt over te brengen. Je bent communicatief sterk, ambitieus en krijgt energie van werken in teamverband.

Locatie

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid werkt vanuit verschillende vestigingen. Je hebt de mogelijkheid om te werken vanuit Utrecht, Arnhem en Zwolle. Samen maken we afspraken over jouw werklocatie en natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Wat kun jij verwachten?

  • Een kwalitatief hoogstaande sectie waarin aansprekende en afwisselende zaken behandeld worden;
  • Veel zelfstandigheid, maar tegelijkertijd een fijn team om mee samen te werken;
  • De mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen en je te specialiseren;
  • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • Een iPhone en laptop;
  • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen voor gezelligheid of inhoudelijk overleg;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en studieverlofdagen.

Procedure

Binnen twee weken na ontvangst van jouw sollicitatie laten we weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

We vertellen je graag meer!

Voor meer inhoudelijke informatie neem je contact op met Ingrid van den Berge (06 53 37 21 10 / ingrid.vandenberge@nysingh.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR adviseur Ilona Schotman (06 12 74 43 14 / ilona.schotman@nysingh.nl) Wij staan je graag te woord!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 31 oktober 2023
Verloopdatum: 31/12/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem/Utrecht/Zwolle
Scroll naar boven