Advocaat-medewerker Vastgoed, Bouw & Overheid

Deel deze vacature:

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 45 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt.

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is vanzelfsprekend: vaktechnische kennis en dienstverlening staan hoog in ons vaandel. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd. Wij gaan voor persoonlijke betrokkenheid en hebben kantoren in Amsterdam en Den Bosch.

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Ter versterking van onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid, locatie Amsterdam, zijn wij op zoek naar ambitieuze en enthousiaste advocaat-medewerker.

Ons team

Onze sectie Vastgoed Bouw & Overheid beschikt over enthousiaste, gedreven en ervaren advocaten. Wij staan een diversiteit aan cliënten bij, van beleggers, (ver)huurders, aannemers en projectontwikkelaars tot gemeenten en andere overheidsinstellingen, zowel nationaal als internationaal. De collega’s in het team zijn direct, ambitieus, gezellig en waarderen een goede dosis humor.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een gedreven advocaat met minimaal twee tot drie jaar ervaring en een passie voor en/of gespecialiseerd in het vastgoed. Wij zoeken met name een advocaat, die zowel adviseren als procederen op het gebied van koop, bouw, huur en projectontwikkeling. Verder beschik je over een commerciële instelling en heb je oog voor acquisitiemogelijkheden. Je hebt de drive en de ambitie om samen met ons de praktijk in Amsterdam verder uit te bouwen. Je bent ondernemend en weet dat je samen meer bereikt dan alleen.

Wij bieden

  • een ondernemend, professioneel maar vooral leuk kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een zeer goed salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie op een mooie en goed bereikbare plek in Amsterdam;
  • een hoofdvestiging in een iconisch, monumentaal en onlangs gerenoveerd pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch;
  • veel en afwisselende werkzaamheden;
  • de nodige interne sociale activiteiten, zoals het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret en vrijdagmiddagborrels.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) naar vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arjen de Bruijn (06 – 536 644 92 / a.debruijn@banning.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 augustus 2022

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven