Advocaat-Medewerker Vastgoedrecht

Deel deze vacature:

Rotterdam

Ben jij een (beginnend) advocaat-medewerker met ambitie, een inhoudelijke focus en veel interesse in de vastgoedbranche? Wil je jouw kennis op het terrein van het (commerciële) huurrecht en (vastgoed) transacties in teamverband inzetten voor interessante opdrachtgevers? Word dan advocaat medewerker Vastgoed bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je werkt in een dynamische omgeving waarin je je met vraagstukken bezighoudt op het terrein van het (commerciële) huurrecht, bouwrecht, koop- en verkoop van vastgoed en met het overige verbintenisrecht. Je werkt in een advies- en procespraktijk.

Je adviseert en begeleidt uiteenlopende opdrachtgevers zoals beleggers, assetmanagers, (ver)huurders, fondsen, ontwikkelaars, bouwbedrijven, vastgoedmakelaars, aannemers en woningcorporaties. Je krijgt de verantwoordelijkheid om zaken zelfstandig op te pakken en de mogelijkheid om door te groeien binnen ons kantoor.

DVDW is ambitieus en volop in beweging. We zijn in totaal met zo’n 85 collega’s, verdeeld over twee kantoren in Den Haag en Rotterdam. Er komen geregeld nieuwe collega’s bij. Grote ambities, maar we hechten sterk aan de kracht van een middelgroot kantoor. Korte lijnen en een open sfeer waarin de persoon achter elke professional centraal staat.

De lat ligt dus hoog! Maar, juist daarom, vinden we plezier in ons werk essentieel. Plezier daaromheen ook. We organiseren veel (sportieve) activiteiten, zoals borrels, uitjes en hebben ons wekelijkse sportprogramma. Ten slotte is genoeg ruimte voor jouw privéleven minstens net zo belangrijk; Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

Je werkt intern veel samen met collega’s met andere specialismen. Zo kom je elke dag nieuwe uitdagingen tegen. Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, vinden we persoonlijke en professionele groei essentieel. Onder meer door onze erkende DVDW Academy bieden we ruimte en dagen wij je uit om je te ontwikkelen tot een betrokken adviseur met een sterke business sense. Zodat je je moeiteloos kunt verplaatsen in de belevingswereld van ondernemers. Zo krijg je de kans om alles te leren over de “laws of business”.

Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Je loopbaan bij DVDW

Student-Stagiair(e)
Advocaat-Stagiair(e)
Advocaat-Medewerker
Senior Advocaat-Medewerker
Salary Partner
Equity Partner

Wie wij zoeken voor onze sectie:

Jij…

  • hebt 4 tot 8 jaar werkervaring op het gebied van het gebied van het algemene verbintenissenrecht, huurrecht, contractenrecht en vastgoedrecht;
  • vertoont bovenmatige interesse in het recht;
  • hebt de kennis en kwaliteiten om als sparringpartner van de cliënt op te treden;
  • hebt de nodige commerciële vaardigheden om cliënten aan zich te binden;
  • hebt het vermogen om zelfstandig en in teamverband ambities waar te maken;
  • bent enthousiast, hebt een positieve, praktische instelling en bent een teamplayer;
  • hebt ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Solliciteren?

Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 11 januari 2023 een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en – indien aanwezig – beoordelingen van stages naar Michelle Vos, onze HR Adviseur. Dat kan door een e-mail te sturen naar werkenbij@dvdw.nl of door op onderstaande button te klikken.

Wil je eerst meer informatie over ons kantoor en het team? Neem dan gerust contact op met René Sekeris. Hij is bereikbaar op 010-4400500 of stuur een e-mail naar sekeris@dvdw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 6 december 2022
Verloopdatum: 11/01/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven