HBN Law & Tax zoekt een

Advocaat-Medewerker

Deel deze vacature:

Ben je op zoek naar een geweldige plek om te werken en  je carrière een boost te geven? HBN Law & Tax is een gevestigde naam in Amsterdam, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en Suriname, en voert een bijzondere en uitdagende praktijk. Wij hechten belang aan teamwork en willen jou een werkplek geven die ambitie en kwaliteit stimuleert.

Naast een afgeronde Master met civiel effect en een beroepsopleiding voor advocaten, heb je 5 jaar relevante werkervaring als advocaat. Graag zien we bij jou goede communicatievaardigheden, een ondernemende instelling, analytisch vermogen, interesse in het civiel recht en een goede beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden jou een informele professionele werkomgeving en de mogelijkheid om je eigen weg te bepalen naar een succesvolle toekomst in de advocatuur. Je begint op ons kantoor in Amsterdam en besluit naderhand samen met ons hoe je verder wilt gaan.

Solliciteren

We ontvangen graag jouw cv en motivatie op hrm@hbnlawtax.com. Heb je vragen? Kijk op www.hbnlawtax.com of neem contact op met ons kantoor via telefoonnummer 020 303 3020.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 22 februari 2023
Verloopdatum: 28/04/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Always there. We leven, werken en ondernemen in een wereld die steeds sneller verandert. Meebewegen om relevant te blijven is het motto voor alle…
Scroll naar boven