Advocaat Restructuring & Insolvency (hybride)

Deel deze vacature:

Rotterdam | 40 uur

Wil jij werken in een hoogwaardige Restructuring & Insolvency-praktijk, met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken? Je wordt een belangrijk onderdeel van ons R&I-team waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en bij alle onderdelen van de zaak betrokken bent. Daarbij werk je samen met de besten binnen hun vakgebied, onder leiding van enkele zeer ervaren partners.

Het kantoor bestaat op dit moment uit circa 30 advocaten, waarvan het merendeel heeft gewerkt bij de grote nationale en internationale advocatenkantoren.

Onze advocaten werken in kleine praktische teams. Door de achtergrond, opleiding en instelling van onze advocaten concurreren wij op het gebied van kwaliteit en service met vooraanstaande nationale en internationale advocatenkantoren binnen de gebieden waar wij ons op richten, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

De praktijkgroep insolventie en herstructurering adviseert nationale en internationale cliënten in moeilijkheden bij herstructureringen, WHOA-trajecten, herfinancieringen, liquidaties en andere herstructureringsvraagstukken. Wij staan zowel de ondernemingen bij als diverse betrokken stakeholders, zoals: bestuurders, toezichthouders, leveranciers, banken en verzekeraars. Drie van onze advocaten worden ook regelmatig aangesteld als curator in faillissementen of bewindvoerder in surseance van betaling. Onze praktijkgroep bestaat uit ervaren advocaten die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en nauw samenwerken om de beste oplossing te realiseren voor de cliënt.

Wat bieden we jou?

Je werkt samen met gemotiveerde, vakkundige en ervaren collega’s. Je kunt sparren met zowel jonge als doorgewinterde experts. Daarbij is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er doorgroeimogelijkheden.

We bieden jou een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme beloning. Je wordt bovendien onderdeel van een groep collega’s die naast de inzet voor hun vak, ook samen plezier maken hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

  • Je hebt minstens drie jaar ervaring als advocaat in (grotendeels) de Restructuring dan wel de Insolvency-praktijk.
  • Je hebt “een goede pen” en bent in staat om complexe zaken te analyseren en zaken (deels) zelfstandig af te handelen.
  • Je bent bovengemiddeld gedreven en werkt graag in teamverband.
  • Je denkt graag mee met de cliënt, bent flexibel en pragmatisch, hebt een eigen mening, bent assertief en durft beslissingen te nemen.
  • Je leert graag van anderen en brengt die kennis op jouw beurt ook met plezier over op beginnende advocaten.
  • Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend.
  • Je hebt economische of financiële affiniteit.

Pas jij in het bovenstaande profiel?

Dan maken wij graag kennis met jou. Windt Le Grand Leeuwenburgh heeft deze vacature op exclusieve basis uitgezet bij ZumpolleVanderStoel, executive search. Neem gerust contact op met Tim Zumpolle via telefoon 06-22225153 of email tim@zumpollevanderstoel.nl.

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem voor meer informatie contact op met Michiel Bindels.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 11 november 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven