Nysingh zoekt een

Advocaat-stagiair Aanbestedingsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Zit je in de laatste fase van je rechtenstudie of ben je recent afgestudeerd en wil je inhoudelijk aan de slag en veel leren over het Nederlands en Europees aanbestedingsrecht, dan zijn wij op zoek naar jou! Ons team Aanbestedingsrecht in Zwolle is op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair.

Over de functie

Als advocaat-stagiair werk je samen met je collega’s aan diverse zaken. Je doet bijvoorbeeld literatuur- en jurisprudentie onderzoek of helpt met de voorbereiding van een processtuk (bijvoorbeeld een kort geding-dagvaarding, pleitnota of een conclusie van antwoord). Ook assisteer je de sectie bij acquisitieactiviteiten.  Je krijgt als advocaat bij Nysingh al snel verantwoordelijkheid in zaken en hebt cliëntcontact. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, bent actief en gedreven om je te ontwikkelen tot een uitstekende advocaat-medewerker.

Wij zoeken iemand die zich wil gaan specialiseren in het aanbestedingsrecht. Je werkplek zal voornamelijk ons kantoor in Zwolle zijn. Vanwege de huidige omstandigheden werk je ook deels vanuit huis en dus verwachten wij dat je een proactieve houding hebt.

Wie ben jij?

 • Masterstudent of recent afgestudeerd met goede resultaten;
 • Aantoonbare interesse in het (Europees) aanbestedingsrecht;
 • Ambitie om door te groeien;
 • Enthousiast en leergierig;
 • Secuur;
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Proactief, flexibel en zelfverzekerd.

Wie zijn wij?

Het team Aanbestedingsrecht maakt onderdeel uit van de sectie Vastgoed, Markt en Overheid. We werken aan interessante en uitdagende zaken. Wij adviseren en vertegenwoordigen aanbestedende diensten, waaronder verschillende overheden en zelfstandige bestuursorganen (onder meer ProRail), maar ook de Nationale Politie. Daarnaast adviseren wij ondernemers die inschrijven op aanbestedingen. Het team Aanbestedingsrecht bestaat uit een partner, een advocaat-medewerker en twee advocaat-stagiaires. Wij zijn een enthousiast team met passie voor ons vakgebied. We leggen de lat hoog voor wat betreft vak inhoud, maar een laagdrempelige en informele cultuur zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

 • Ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren op het gebied van het Aanbestedingsrecht;
 • Uitdagende zaken van diverse overheden, gerenommeerde bedrijven en bekende (zorg- en onderwijs)instellingen;
 • Cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
 • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen;
 • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

Selectieprocedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 5 maart 2022

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Zwolle

Provincie

Overijssel
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top