Banning Advocaten zoekt een

Advocaat-stagiair/advocaat-medewerker Ondernemingsrecht/Litigation

Ben jij die enthousiaste, energieke en gemotiveerde advocaat met ervaring in het ondernemingsrecht, procesrecht en verbintenissenrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van onze sectie Ondernemingsrecht / Litigation, locatie ‘s-Hertogenbosch, zoeken wij een gevorderd advocaat-stagiair / advocaat-medewerker.

Deel deze vacature:

Ben jij die enthousiaste, energieke en gemotiveerde advocaat met ervaring in het ondernemingsrecht, procesrecht en verbintenissenrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van onze sectie Ondernemingsrecht / Litigationlocatie ‘s-Hertogenbosch, zoeken wij een gevorderd advocaat-stagiair / advocaat-medewerker.

Wie zijn wij?

Onze sectie Ondernemingsrecht / Litigation, waarin meerdere specialisaties zijn verenigd, beschikt over enthousiaste, ervaren en gedreven (proces)advocaten. De sectie vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten in procedures bij rechtbanken, gerechtshoven, de Netherlands Commercial Court (NCC), de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam en de Hoge Raad. Tevens vertegenwoordigt de sectie cliënten in arbitragezaken, waaronder zaken bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) en de Raad voor de Arbitrage van de Bouw.

Wie ben jij?

Wij zoeken een gevorderd advocaat-stagiair / advocaat-medewerker, die zich gericht heeft op het gebied van ondernemingsrecht, procesrecht en verbintenissenrecht.

Je hebt een hoog kennisniveau, de ambitie om door te groeien en staat stevig in je schoenen. Met name hechten wij belang aan zelfstandigheid, analytisch denkvermogen en een praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling. Je hebt oog voor commerciële mogelijkheden en acquisitie en bent een leergierige, enthousiaste teamplayer. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een fulltime (40 uur) of parttime functie voor 32 uur per week;
  • Een ondernemend nuchter en informeel kantoor met betrokken, gemotiveerde en gezellige collega’s
  • Een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • Een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch (bekijk hier de 3D-tour);
  • De beste begeleiding en uitstekende opleiding met onder andere deelname aan Banning Opleidingen;
  • Leuke sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijks Banning tennis & padel toernooi, kerstfeest met cabaret, diverse thema- en vrijdagmiddagborrels en Banning Bootcamp Training;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de (gezonde) kantoor lunch.
  • Laptop en telefoon zijn uiteraard part of the deal.

Zin in? Solliciteer en zet jouw carrière voort bij Banning!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae en overige van belang zijnde documenten, naar vacature@banning.nl (t.a.v. Matthijs Steenpoorte) of klik hiernaast op de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 juli 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Wij zijn Banning Advocaten. Daag ons uit om voor u tot het uiterste te gaan. Met onze uitgebreide groep aan specialisten begeleiden wij complexe…
Scroll naar boven