Advocaat-stagiair Arbeidsrecht

Deel deze vacature:

“Heb jij het in je om mee te draaien in de top van de advocatuur?

Excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken: dat is waar Wijn & Stael voor staat. Wij zijn een middelgroot maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan. De cultuur bij Wijn & Stael is open. Sociale contacten, samenwerking en aandacht voor opleiding en ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. We organiseren geregeld sociale (en sportieve) uitjes voor alle medewerkers.

We hebben een zeer brede arbeidsrechtpraktijk waarin we zowel adviseren als procederen voor onze cliënten. Onze advocaten begeleiden bedrijven, organisaties en werknemers bij complexe vraagstukken. Wij blinken uit in zaken die vragen om een slimme en strategische aanpak over de grenzen van het arbeidsrecht heen. De arbeidsrechtsectie bestaat momenteel uit: twee partners, drie senior advocaten, één advocaat-medewerker en één advocaat-stagiair. Voor de verdere uitbouw van onze praktijk zijn wij op zoek naar een

Advocaat-stagiair Arbeidsrecht (1,0 fte)

Dit wordt jouw uitdaging
Wij zoeken een ondernemende advocaat-stagiair die graag in de volle breedte van de praktijk opgeleid wil worden. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt de drive om werk van hoge kwaliteit te leveren. Creativiteit en strategisch inzicht zijn vereist om samen met de cliënt het beste resultaat te bereiken. Goede sociale vaardigheden zijn essentieel. Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer.

Dit bieden wij je
Wij bieden je de mogelijkheid om inhoudelijk uitdagend werk te doen in de voorhoede van de rechtsontwikkeling en vanuit een inspirerende omgeving. Je draait direct al zelfstandig mee in de praktijk. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek.

Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en de Singel. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Utrecht Centraal is het slechts 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen.

Interesse?
Onze HR manager Meike Uijterwijk neemt alle tijd om antwoord te geven op vragen via 030-2320800 of via solliciteren@wijnenstael.nl.

Solliciteren
Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan voor 29 augustus een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en stagebeoordeling(en) (en eventuele andere relevante documenten) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Naast een drietal sollicitatiegesprekken maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 8 augustus 2022
Verloopdatum: 29/08/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven