Advocaat-stagiair arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Team Arbeidsrecht zoekt per direct een

ADVOCAAT-STAGIAIR ARBEIDSRECHT 

Arbeidsrecht is presteren op de top van je kunnen. Je moet altijd alert zijn. Jij voelt feilloos aan wanneer een ondernemer hulp nodig heeft op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsinrichting. Zelfs voordat het probleem zich aandient. Je adviseert proactief over nieuwe wetgeving en ontwikkelingen en gaat een complexe juridische procedure niet uit de weg. Sta je aan de start van je carrière en wil je de kneepjes van het vak leren? Geen zorgen! Je collega’s staan klaar om je wegwijs te maken in het arbeidsrecht.

Team Arbeidsrecht

De advocaten van team Arbeidsrecht begeleiden en adviseren de ondernemer. Van eenmanszaak tot internationaal concern. De advocaten zijn specialist op alle facetten van het arbeidsrecht en optimaliseren de dienstverlening op het hoogste niveau. Van verzuim- en reorganisatiekwesties tot concurrentiebedingen en ontslag: onze specialisten zoeken met de ondernemer naar oplossingen en procederen waar nodig. Kortom, zij zijn de ultieme businesspartner.

Wie zoeken wij?

  • Je toont lef, creativiteit en hebt doorzettingsvermogen
  • Je voorziet de ondernemer van zowel gevraagd als ongevraagd advies
  • Je hebt passie voor het arbeidsrecht
  • Je wilt uitgedaagd worden in een team van specialisten
  • Je hebt commercieel inzicht en bent in staat een eigen praktijk te bouwen
  • Je toont initiatieven om je netwerk uit te breiden
  • Je bent een teamplayer

Wat bieden wij?

Wanneer jij je aansluit bij team Bierman Advocaten, krijg jij – naast het gebruikelijke maar ook aantrekkelijke pakket arbeidsvoorwaarden – een salaris dat aansluit bij het hierboven geschetste profiel. Een goede werksfeer en ontspanning vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij ieder jaar kantooractiviteiten, zoals de wintersportreis, kantooruitjes en een kantoorbarbecue. Onze werkweek sluiten wij af met een vrijmibo (en geregeld ook domibo voor de parttimers). Wil je weten wat ons nog meer een aantrekkelijke werkgever maakt, lees dan enkele medewerkersverhalen.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten. Je kunt je motivatiebrief, cv en cijferlijst(en) mailen naar Thijmen Ross (solliciteer@bierman.nl). Reageren kan tot en met 28 februari 2023. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan telefonisch contact op met Thijmen via 0344 – 677 188.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 10 januari 2023
Verloopdatum: 28/02/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Locatie

Tiel

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven