MannaertsAppels Advocaten zoekt een

Advocaat Stagiair Arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Zoek jij een uitdagende positie als advocaat stagiair op het gebied van arbeidsrecht en wil je een bijdrage leveren aan de verdere groei van een middelgroot, regionaal en toonaangevend advocatenkantoor? En zoek je een informele werkomgeving, waarin naast inhoudelijke kennis, gezelligheid en persoonlijk contact met cliënten en collega’s centraal staan? Dan is MannaertsAppels Advocaten op zoek naar jou!

Ter versterking van onze praktijkgroep Arbeid in Tilburg heeft MannaertsAppels Advocaten per direct een vacature.

Over MannaertsAppels Advocaten 

MannaertsAppels Advocaten is een gerenommeerd, middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda. Het kantoor met 40 medewerkers – waarvan 25 advocaten – levert maatwerk oplossingen voor juridische vraagstukken van, en hoogwaardig advies aan middelgrote en grote ondernemingen, non profit organisaties en DGA’s, die onder meer actief zijn binnen de sectoren Vastgoed & Bouw, Zakelijke dienstverlening, Handel & Industrie en Zorg. Daartoe beschikken wij over juridische kennis op het gebied van Arbeid, Ondernemingen, Vastgoed, Aansprakelijkheid & (Letsel)schade.

De functie

In de praktijkgroep Arbeid van MannaertsAppels Advocaten leer je snel op eigen benen staan en werk je vanaf dag één mee aan ontslagzaken, adviseer je over concurrentiebedingen en word je sparring partner voor DGA’s en HR professionals. Daarnaast werk je binnen een sectorteam samen met collega’s van andere praktijkgroepen aan complexe, juridische vraagstukken. Kennis delen vinden we belangrijk. Dat doen we o.a. via webinars en bijeenkomsten met relaties, vaktechnische overleggen en blogs. Daarnaast volg je de beroepsopleiding Advocatuur en zal je deelnemen aan de activiteiten van de Jonge Balie.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Nederlands Recht (bij voorkeur met Profiel Arbeidsrecht), affiniteit met het medezeggenschapsrecht is hierbij een pré.
  • Je bent een uitstekend jurist met een goed ontwikkelde maatschappelijke antenne.
  • Je bent resultaatgericht, leergierig, accuraat en beschikt over goede sociale en

communicatieve vaardigheden.

  • Je signaleert kansen in de markt en neemt hierin initiatief.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren en bent bereid om naast de praktijkgroep Arbeidsrecht tevens de praktijkgroep Vastgoed te ondersteunen.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod

Bij deze functie behoort een aanvangssalaris van €3.425 en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 27 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een aantrekkelijke pensioenregeling). Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast organiseren we gezamenlijke activiteiten zoals een zomer-BBQ, meerdere kantooruitjes en de MannaertsAppels ski-reis. Tenslotte sluiten we de week graag af met een gezellige kantoorborrel.

Ben jij enthousiast?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en CV naar Peter van Dijk (Kantoordirecteur) via onze sollicitatiepagina. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Ton Verstraten via 013-5838224 of via a.verstraten@mannaertsappels.nl.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 23 februari 2023
Verloopdatum: 27/04/2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Tilburg

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven