CAOP zoekt een

Advocaat Stagiair Arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Sta je aan het begin van jouw juridische loopbaan en wil je arbeidsrecht advocaat worden? Dan is een stap naar DVAN Advocaten iets voor jou. Onze praktijkgroep Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen is namelijk op zoek naar een advocaat stagiaire arbeidsrecht.

Jouw functie als Advocaat Stagiair Arbeidsrecht

Als advocaat stagiair arbeidsrecht werk je bij ons vanaf dag één mee aan zaken, waarbij je snel een eigen verantwoordelijkheid krijgt en veel contact met klanten hebt. Wij staan vooral werkgevers bij op het gebied van het arbeidsrecht in de brede zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan (individueel en collectief) ontslag, zieke werknemers, concurrentiebedingen, medezeggenschap en pensioen. Ook zal je regelmatig door de andere praktijkgroepen worden ingezet, bijvoorbeeld door de praktijkgroep Fusies & Overnames bij overnametrajecten.

Binnen het team Arbeid, Medezeggenschap en Pensioen wordt nauw met elkaar samengewerkt en is er dagelijks overleg over dossiers (ook in tijden van thuiswerken). Kennis delen met elkaar, maar ook met onze klanten/relaties, vinden wij erg belangrijk. Voor onze klanten/relaties organiseren wij onder andere maandelijks een digitale kennissessie (de zogenaamde HR Zoomdates) waaraan jij ook een bijdrage levert. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld het schrijven van blogs voor onze website. Op die manier kun jij je communicatieve en commerciële vaardigheden verder ontwikkelen.

Jouw profiel

  • Je bent recent afgestudeerd in een privaatrechtelijk of ondernemingsrechtelijk georiënteerde master met aantoonbare belangstelling voor het arbeidsrecht;
  • Je bent een uitstekend jurist met een sterk ontwikkelde maatschappelijke antenne;
  • Je bent resultaatgericht, leergierig, accuraat, beschikt over goede sociale en
  • communicatieve vaardigheden en je bent ondernemend van aard;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over DVAN

DVAN Advocaten is een advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven. Met ruim 20 medewerkers (waarvan 16 advocaten) werken wij vanuit ons kantoor in Rotterdam. Onze cliënten zijn voornamelijk (middel)grote bedrijven die zowel in Nederland als internationaal actief zijn. Ons kantoor richt zich op Fusies & Overnames, Arbeidsrecht, Herstructurering & Insolventie en Procesrecht.

Wat biedt DVAN Advocaten jou?

DVAN Advocaten haalt het beste in jou naar boven, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, en biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een gezonde balans tussen werk en privé. Naast de nodige juridisch inhoudelijke bijeenkomsten organiseren we ook gezamenlijke sociale activiteiten zoals een kerstdiner, zomer-BBQ en meerdere andere kantooruitjes. Ook sluiten we de week vaak graag af met een gezellige kantoorborrel.

Solliciteren op de functie van Advocaat Stagiair Arbeidsrecht

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar Henriëtte Dekker (partner/advocaat praktijkgroep Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen) via onze sollicitatiepagina.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je ook direct telefonisch contact opnemen met Henriëtte Dekker (0651189833) of Carlijn Schreuder (0651856912).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Advocaat, Jurist, Arbeidsrecht, Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Juridisch, Juridisch Adviseur

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 23 november 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven