Nysingh zoekt een

Advocaat-stagiair Bestuurs- en omgevingsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze advocaat-stagiair die ons team Bestuurs- en omgevingsrecht komt versterken.

Jouw rol

Als advocaat-stagiair Bestuurs- en omgevingsrecht werk je samen met je collega’s aan diverse zaken. Je procedeert en adviseert onder ander over handhaving, de openbare orde of milieurechtelijke kwesties. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je mee helpt aan lopende zaken door het schrijven van processtukken of memo’s en dat je bijdraagt aan maatwerk (online) trainingen en cursussen voor verschillende overheden. Je werkt voornamelijk voor overheden, maar ook voor onderwijsinstellingen en ondernemingen.

Je krijgt als advocaat bij Nysingh al snel verantwoordelijkheid in zaken en hebt cliëntcontact. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, bent actief en gedreven om je te ontwikkelen tot een uitstekende advocaat-medewerker.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit 27 advocaten, 3 (kandidaat-) notarissen en 16 secretaresses. De sectie heeft onder andere specialisten in het bestuursrecht, omgevingsrecht, marktordening en vastgoed. De verschillende secties van Nysingh werken nauw samen om onze cliënten op verschillende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht;
  • Uitdagende zaken van diverse overheden, gerenommeerde bedrijven en bekende (zorg- en onderwijs)instellingen;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

Wat heb je ons te bieden?

Jij hebt de studie Nederlands recht (bijna) afgerond met goede resultaten. Je hebt aantoonbare affiniteit met het bestuursrecht en/of het omgevingsrecht.

Wij zoeken een advocaat-stagiair die in de volledige breedte van het bestuurs- en omgevingsrecht verder opgeleid wil worden. Naast een goed analytisch vermogen beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en werkt graag in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 2 maart 2022

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top