Kienhuis Legal zoekt een

Advocaat-stagiair Bouw- en Aanbestedingsrecht – Vestiging Enschede

Heb je onlangs je studie Nederlands Recht afgerond of ben je van plan dit binnenkort te doen? Ben je op zoek naar een perfecte startersfunctie in de advocatuur waarin je veel kunt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deel deze vacature:

Join the team!
Kienhuis Legal is een toonaangevend full-service juridisch kantoor met vestigingen in Enschede en Utrecht. Als Legal Business Partners helpen onze advocaten en notarissen ambitieuze (internationale) ondernemers en overheden. Vanuit diverse boeiende rechtsgebieden dagen we ons zelf voortdurend uit om mensen en organisaties te laten groeien en de bedrijfsvoering van onze cliënten te professionaliseren. Door verder te kijken dan het juridische vraagstuk alleen, nemen we obstakels weg, verkennen we nieuwe mogelijkheden én veranderen we de uitkomst in hun voordeel. Ons team telt meer dan 125 collega’s, waarvan ongeveer 40 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen. Betrokken, creatief en ondernemend; leren en werken we als één team. Met de ambitie om voorop te lopen in ons dynamische vakgebied!

Specialisme Bouw- en Aanbestedingsrecht
De advocaten bouwrecht en aanbestedingsrecht opereren binnen de praktijkgroep Vastgoed. Ons team geeft advies, stelt overeenkomsten op en ondersteunt onze opdrachtgevers in juridische procedures. Het bouwrecht omvat alle facetten van de bouw variërend van woningen, bedrijfspanden, tot grond-, weg- en waterbouw. Het aanbestedingsrecht is breder dan de bouw en ziet ook op andere terreinen, zoals de zorg en ICT.

Wat bieden we?
Naast prima arbeidsvoorwaarden, bieden wij een uitdagende startersfunctie waarin je tal van mogelijkheden krijgt om te leren en te groeien. Binnen een kantoor waar we als één team elkaar inspireren, ondernemen en met recht impact maken!

Wat verwachten we?
Je bent recent afgestudeerd in Nederlands Recht of bijna klaar met je studie. Je hebt affiniteit met het bouw- en aanbestedingsrecht en/of het lijkt je een mooie uitdaging om je hierin (verder) te gaan verdiepen. Je bent de ondernemende en leergierige nieuwe collega met teamspirit die graag ons team komt versterken!

Interesse?
Spreekt de vacature jou aan en pas jij in dit profiel? Neem dan contact op met Robert de Vries, Advocaat (Partner), tel. (088) 4804101 of René Bosch, HR Manager, tel. (088) 4804189. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, kun je richten aan René Bosch, e-mail: HR@kienhuislegal.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 juli 2024
Verloopdatum: 09/04/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Enschede

Provincie

Overijssel
Werken bij Kienhuis Legal Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op de plek waar je werkt. Dat gaat niet alleen over…
Scroll naar boven