Advocaat-stagiair Bouw- en Vastgoedrecht

Deel deze vacature:

Heb jij een studie Nederlands recht (bijna) afgerond en wil je werken in een levendige praktijk op het terrein van bouw- en vastgoedrecht? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste advocaat-stagiair die ons team Bouw- en Vastgoedrecht komt versterken.

1. Jouw rol

De ene dag in toga, de andere dag samen met je collega’s werken aan een adviesdossier. Als advocaat-stagiair binnen de civielrechtelijke bouw- en vastgoedpraktijk van Nysingh zie je niet alleen de rechtszaal van binnen, maar werk je ook mee aan grote en complexe transactiedossiers. Jij komt te werken in onze landelijke praktijk en voor onze aansprekende cliënten die ieder vanuit hun specifieke rol betrokken zijn bij relevante projecten op het terrein van bijvoorbeeld nieuw- en verbouw, (her)ontwikkeling, transformatie, exploitatie en onderhoud. Onze praktijk groeit verder. Wij zoeken daarom uitbreiding van ons team!

Je krijgt als advocaat bij Nysingh al snel verantwoordelijkheden in zaken en hebt regelmatig cliëntcontact. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, bent actief en gedreven om je te ontwikkelen tot een uitstekende advocaat-medewerker.

2. De sectie

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit ruim dertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Naast bouw- en vastgoedrecht specialisten heeft de sectie onder andere specialisten in het omgevingsrecht, huurrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en grondverwerving. De verschillende secties van Nysingh werken nauw samen om onze cliënten op verschillende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

3. Wat kun jij verwachten?

  • De mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede advocaat-medewerker binnen een top 20 kantoor;
  • Een team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • Een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling;
  • Een iPhone en laptop;
  • Uitdagende zaken van diverse overheden, gerenommeerde bedrijven en bekende (zorg- en onderwijs)instellingen;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen voor gezelligheid of inhoudelijk overleg;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en studieverlofdagen.

4. Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Leden van de sectie zijn echter mobiel en daardoor regelmatig ook op onze andere locaties in Zwolle en Utrecht te vinden. Deze flexibiliteit verwachten wij ook van jou.

5. Procedure

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen sturen we je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. We streven ernaar om je binnen een week na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

6. We vertellen je graag meer!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Wouter Boonstra (wouter.boonstra@nysingh.nl / 06-12072264). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR adviseur a.i. Sabine van Andel (sabine.vanandel@nysingh.nl / 06-17180969).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 10 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven