HBN Law & Tax zoekt een

Advocaat-stagiair gezocht voor HBN Law & Tax

Deel deze vacature:

Studeer je af en ben je op zoek naar een geweldige plek om je carrière als jurist een mooie start te geven? HBN Law & Tax is een gevestigde naam in Amsterdam, Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten, en voert een bijzondere en uitdagende praktijk. Wij hechten belang aan teamwork en willen jou een werkplek geven die ambitie en kwaliteit stimuleert.

Naast een afgeronde Master met civiel effect zien we bij jou graag een grote mate van nieuwgierigheid, analytisch vermogen, interesse in het civiel recht en een goede beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden jou een informele professionele werkomgeving en de mogelijkheid om je eigen weg te bepalen naar een succesvolle toekomst in de advocatuur. Je begint op ons kantoor in Amsterdam en besluit na de afronding van je beroepsopleiding samen met ons hoe je verder wilt gaan.

Solliciteren

We ontvangen graag jouw cv en motivatie op hrm@hbnlawtax.com. Heb je vragen? Kijk op www.hbnlawtax.com of neem contact op met Johanny Nicastia via telefoonnummer 020- 303 3020 of via e-mail johanny.nicastia@hbnlawtax.com. Hij kan je als geen ander uitleggen hoe het is om als advocaat-stagiair te beginnen bij HBN Law & Tax.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 18 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Always there. We leven, werken en ondernemen in een wereld die steeds sneller verandert. Meebewegen om relevant te blijven is het motto voor alle…
Scroll naar boven