Kijken met andere ogen is ons motto

Dat vraagt een open mind, creativiteit, durf en doorzettingsvermogen. Eigenschappen die wij inzetten om samen met onze opdrachtgevers herstructureringen succesvol te laten zijn. Ook insolventies vragen, naast ervaring en expertise, om dat extra stapje. De rechtbank stelt ons aan in complexe insolventies, zoals MyCom, Kijkshop en Hotel de Wereld. Juist dan komt het erop aan en gaat het om teamwork, deskundigheid, commitment en aanpakken.

Wie zoeken wij?

  • Je bent recent of bijna afgestudeerd
  • Je hebt een passie voor Insolventierecht
  • Je bent een teamplayer
  • Je wilt deel uitmaken van een gespecialiseerd team van advocaten en curatoren

Wij bieden jou

Wanneer jij je aansluit bij team Bierman Advocaten, krijg jij – naast het aantrekkelijke pakket arbeidsvoorwaarden – een salaris dat aansluit bij het hierboven geschetste profiel. Een goede werksfeer en ontspanning vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij ieder jaar kantooractiviteiten, zoals de wintersportreis, kantooruitjes en een kantoorbarbecue. Onze werkweek sluiten wij af met een vrijmibo (en geregeld ook domibo voor de parttimers). Wil je weten wat ons nog meer een aantrekkelijke werkgever maakt, lees dan enkele medewerkersverhalen.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij je bij ons aansluiten, stuur dan uiterlijk maandag 8 mei 2023 je motivatiebrief, cv en cijferlijsten naar Thijmen Ross (solliciteer@bierman.nl).