Advocaat-stagiair M&A

Deel deze vacature:

Zoek jij een kantoor om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen en wil jij meedraaien aan de top van de advocatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afgelopen jaren is onze afdeling M&A hard gegroeid en deze groei gaat onverminderd door. Vanwege het succes van onze praktijk en de verdere uitbouw daarvan zijn wij op zoek naar een

Advocaat-stagiair M&A (1,0 fte)

Sectie M&A

Onze M&A sectie behandelt veel complexe zaken en begeleidt interessante transacties die regelmatig de landelijke media halen. Dat biedt jou, als ambitieuze advocaat, veel mogelijkheden. Wijn & Stael heeft, naast de M&A-sectie, ook andere expertises in huis waaronder arbeidsrecht, commercial contracting, corporate & financial litigation, financiering & zekerheden en vastgoed. Met de collega’s van deze expertises wordt door de M&A-sectie geregeld samengewerkt.

De M&A sectie bestaat momenteel uit: één partner, twee senior advocaten en één advocaat-medewerker.

Het kantoor

Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Wij zijn een middelgroot en maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier werkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan.

Onze cultuur

De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor opleiding en ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de vitaliteit van onze medewerkers. Er heerst een grote onderlinge verbondenheid en er worden geregeld sociale (en sportieve) uitjes voor alle medewerkers georganiseerd. Wij zijn een maatschappelijk betrokken kantoor en ondersteunen veel regionale initiatieven op het gebied van sport & cultuur.

Wat bieden wij je?

Jij wilt jezelf graag ontwikkelen tot een goede allround advocaat en daarom betrekken wij je in het gehele transactietraject, vanaf de onderhandelingen over de intentieovereenkomst tot aan de closing bij de notaris.

Je bent op zoek naar inhoudelijk en uitdagend werk en natuurlijk zoek je dat in een inspirerende omgeving. Dat is wat deze functie jou kan bieden. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek.

Wie ben jij?

Jij bent die advocaat-stagiair die graag in de volle breedte van onze transactiepraktijk wil worden opgeleid. Je bent in staat om met een sterk analytisch vermogen werk van hoge kwaliteit te leveren in verschillende soorten deals. Je hebt de creativiteit en nauwkeurigheid die nodig zijn om het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Als advocaat-stagiair M&A ben je niet alleen een sparringpartner voor de cliënt, maar ook voor andere betrokken adviseurs en uiteraard voor je collega’s. Inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en cijfermatig inzicht zijn dus belagrijk om mee te nemen.

Om het beste resultaat te bereiken, behandelen wij zaken altijd samen. Wij zijn daarom op zoek naar een echte teamplayer.

Interesse?

Onze HR adviseur Nienke Pulles neemt alle tijd om antwoord te geven op vragen via 030-2320800 of via solliciteren@wijnenstael.nl.

Solliciteren

Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan voor 31 januari 2022 jouw motivatiebrief, cv, cijferlijsten en stagebeoordeling(en) (en eventuele andere relevante documenten) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Naast een drietal sollicitatiegesprekken maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 12 januari 2022
Verloopdatum: 31/01/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven