Heussen Advocaten & Notarissen zoekt een

ADVOCAAT – STAGIAIR ONDERNEMINGSRECHT

Deel deze vacature:

HEUSSEN is een onafhankelijk en internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat is gevestigd in Amsterdam. Een kantoor met een duidelijk doel: cliënten juridisch advies te bieden op het hoogste kwaliteitsniveau waar ze daadwerkelijk mee geholpen zijn.

Met een netwerk in drie Europese landen, acht kantoren en ruim 130 juristen, opereert HEUSSEN snel, proactief en vooral oplossingsgericht voor cliënten en relaties die gespecialiseerde juridische bijstand zoeken.

Wij verlenen diensten van het hoogste kwaliteitsniveau zonder daarbij de praktische kant van de zaak of commerciële overwegingen van de cliënt uit het oog te verliezen. Onze teams zijn samengesteld uit zeer toegewijde en ervaren advocaten en (kandidaat-) notarissen, die ervoor zorgen dat onze cliënten altijd de persoonlijke aandacht krijgen die zij wensen en verwachten.

Op dit moment werken bij HEUSSEN in Nederland 20 fee earners (advocaten, (kandidaat-) notarissen en juristen), waarbij de totale bezetting van kantoor ongeveer 25 mensen telt.

Voor uitbreiding van onze praktijkgroep Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een:

ADVOCAAT –  STAGIAIR 

Als advocaat-stagiair werk je mee in de hoogwaardige en dynamische transactie- en adviespraktijk.  Je bent bezig met uitdagend werk zoals fusies, overnames, herstructureringen en joint ventures. Steeds in een hecht en gedreven team ondersteun je vennoten en senior medewerkers onder andere met het verrichten van due diligence onderzoek, opstellen van transactiedocumenten en de coördinatie van het proces. Je helpt interessante Nederlandse en buitenlandse bedrijven met het opzetten en wijzigen van vennootschapsrechtelijke structuren en je adviseert over alle aspecten die daar bij komen kijken. In feite ben je van A tot Z betrokken bij een deal of dossier en kom je al snel in contact met de cliënt.

Profiel

Je bent bijna/recent afgestudeerd met goede resultaten of je bent een (gevorderde) advocaat-stagiair met een sterke affiniteit met het ondernemingsrecht. Je beschikt over een groot analytisch en relativeringsvermogen, je bent cliëntgericht, sociaal vaardig en een echte teamplayer. Daarnaast krijg je energie van het hebben van veel eigen verantwoordelijkheid. Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel- specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer) en wenst te excelleren binnen een compact en specialistisch team waar  samen hard en met humor wordt gewerkt.

Procedure

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stage beoordelingen kun je sturen aan hr@heussenlaw.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stan Robbers (stan.robbers@heussen-law.nl of 020 312 28 17).

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 3 april 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO
Heussen is een internationaal advocaten en notarissenkantoor, gevestigd in Amsterdam, dat zakelijke en particuliere cliënten adviseert op een breed spectrum van juridische aangelegenheden. Heussen…
Scroll naar boven