Advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerker Economisch strafrecht

Deel deze vacature:

Ter versterking van onze sectie Sanctierecht & Interne onderzoeken (economisch strafrecht), locatie ‘s‑Hertogenbosch, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerker.

Ons team

Onze sectie Sanctierecht & Interne onderzoeken is een jonge praktijk waar je in een gemoedelijke sfeer werkt aan maatschappelijk relevante zaken. Wil jij op hoog niveau in het economisch strafrecht werken in een open en gezellig team? Dan is dit je kans! We staan ondernemingen en hun management bij, maar ook particulieren.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerker, die zich tijdens zijn of haar studie en in zijn of haar werkervaring heeft gericht op het Economisch strafrecht. Kennis van het Staats- en Bestuursrecht is een pré. Wij hechten belang aan zelfstandigheid, analytisch denkvermogen en een praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling.

Wij bieden

  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een werkplek waar jij jezelf mag zijn;
  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van Den Bosch (neem vast een kijkje via deze schitterende 3D tour: www.banning.nl/paleis-als-clubhuis/)
  • leuke sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret, vrijdagmiddagborrels en Banning Bootcamp Training;

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst aan Charlotte Posthuma, naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je contact met Charlotte opnemen via 06 – 118 310 32 of c.posthuma@banning.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 5 september 2023
Verloopdatum: 06/11/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven