Advocaat-stagiaire (beginnend of gevorderd) / beginnend medewerker civiel vastgoed

Deel deze vacature:

“Heb jij het in je om mee te draaien in de top van de advocatuur?”

Ons kantoor

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien. Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Daarnaast staan thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda.

Onze cultuur

De cultuur bij Wijn & Stael is open; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitaliteit van onze medewerkers. Wij zijn anders dan de meeste kantoren. Wij vinden de onderlinge verbondenheid erg belangrijk en je kan bij iedereen naar binnenlopen. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans en worden erg blij van alle sociale (en sportieve) uitjes met elkaar.

Wat zijn jouw uitdagingen?

Als advocaat-stagiaire (beginnend of gevorderd) / beginnend medewerker civiel vastgoed zul je werkzaam zijn in een bloeiende civiele Vastgoed en Overheid praktijk. De praktijk, die momenteel bestaat uit 8 advocaten, behandelt uiteenlopende zaken voor gevarieerde cliënten. Onze cliëntenportefeuille bestaat met name uit (ontwikkelende) beleggers, aannemers, zorginstellingen, woningcorporaties en overheden.

De advocaten hebben een passie voor het vak dat aanstekelijk is. Er wordt op een plezierige en informele wijze samengewerkt waarbij ieder zijn/haar eigen kracht kan inzetten.

Je wordt breed ingezet binnen het civiele vastgoed. Dat betekent dat je zaken oppakt op gebied van huurrecht, bouwrecht, aanbestedingsrecht, koop-, verkoop en zakelijke rechten. Jouw werkzaamheden bestaan uit procederen, adviseren en maken van contracten.

Er is volop ruimte om als advocaat-stagiaire (beginnend of gevorderd) / beginnend medewerker je eigen verantwoordelijkheid te nemen en tegelijkertijd een beroep te doen op je ervaren kantoorgenoten. Het blijft onze uitdaging om onze cliënten oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken.

Dit heb je in huis

Wij zoeken een advocaat-stagiaire (beginnend of gevorderd) / beginnend medewerker die graag in de volle breedte van de praktijk opgeleid en ingezet wil worden. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt de drive om werk van hoge kwaliteit te leveren. Creativiteit en strategisch inzicht zijn vereist om samen met de cliënt het beste resultaat te bereiken. Goede sociale vaardigheden zijn essentieel, interesse in het aanbestedingsrecht een pré. Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer.

Wat bieden wij jou?

Een kantoor waar we werken aan complexe vraagstukken in een plezierige sfeer waarin veel (onderling) wordt samengewerkt, binnen en buiten de sectie. Je krijgt volop de mogelijkheid om inhoudelijk uitdagend werk te doen in de voorhoede van de rechtsontwikkeling en vanuit een inspirerende omgeving. Je draait direct al zelfstandig mee in de praktijk. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek.

Tenslotte bieden we een prachtige plek om te werken. Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en de Singel.

Qua arbeidsvoorwaardenpakket bieden we:

  • Een zeer aantrekkelijk salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • Reiskostenvergoeding of een vergoeding voor OV conform fiscale richtlijnen;
  • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, hier investeren wij veel in;
  • Goede thuiswerkmogelijkheden;
  • Premievrij pensioen en de mogelijkheid om pensioen bij te sparen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en herken je je in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de vacature, bel of mail met Meike Uijterwijk (HR Manager a.i.), zij neemt alle tijd om antwoord te geven op vragen via 030-232 08 00.

Onze procedure bestaat uit een drietal sollicitatiegesprekken en een assessment (online en locatie).

Wijn & Stael streeft naar een zo divers mogelijke samenstelling van haar team, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschillende achtergronden en perspectieven ons aanvullen in samenwerkingen en het vinden van oplossingen. Uiteraard bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om flexibel te werken.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 6 februari 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven