Dirkzwager zoekt een

Advocaat-stagiair(e) Civiele Procespraktijk

Ga als advocaat-stagiair(e) aan de slag in een dynamische procespraktijk!

Deel deze vacature:

Wat ga je doen?

Je gaat als advocaat-stagiaire aan de slag in een dynamische procespraktijk. Je vindt het leuk om snel te schakelen, veel te procederen en al snel zelfstandig contact met cliënten te onderhouden. .

Samen met collega’s in een hecht en jong team behandel je zaken die juridisch complex en zonder uitzondering maatschappelijk relevant zijn. Zo lever je een bijdrage in vraagstukken als de energietransitie, de toekomstbestendigheid van zorg en de verdeling van schaarse grond en publieke middelen. Je maakt onderdeel uit van een van de grootste gespecialiseerde teams van Nederland.

Je volgt de beroepsopleiding van de Nederlandse orde van advocaten en werkt onder begeleiding van een ervaren patroon.

Waar ga je werken?

Je werkt voor publieke opdrachtgevers, voor de beheerders van elektriciteits-, gas- en waternetten, voor grote zorginstellingen en voor (inter)nationale ondernemingen. Wij helpen deze partijen hun commerciële en maatschappelijke doelen te bereiken.

De praktijk bevindt zich op het snijvlak tussen Nederlands verbintenissenrecht en Europees aanbestedingsrecht, tussen algemene en commerciële belangen.

Het recht en de samenleving ontwikkelen zich razendsnel, zodat op jou een continu beroep wordt gedaan tot uitbreiding en verdieping van je kennis. Je volgt de rechtspraak op de voet, draagt bij aan wetenschappelijke publicaties, cursussen en colleges.

Dit alles doe je in samenwerking met collega’s die passie hebben voor hun vak. Intern is de werksfeer open en informeel. Je team maakt onderdeel uit van de sectie Overheid & Vastgoed. Je werkt daarnaast nauw samen met andere advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten.  Het contact met onze cliënten is laagdrempelig en proactief.

Wie ben jij?

Je beschikt over een goed analytisch vermogen en bent een snelle denker. Je schrijft foutloos en overtuigend. Bij weerstand en tegenspraak of tegenover een grote groep, durf jij je standpunt te verwoorden. De grote verantwoordelijkheid die je gegeven wordt, kun je dragen. Je bent in staat om goed samen te werken met je collega’s.

Wat bieden we je?

Een uitdagende werkomgeving waar je op hoog niveau nauw samenwerkt met collega’s en cliënten. De sfeer binnen het team is positief en collegiaal. Daarnaast bieden we je:

  • Een marktconform salaris. Een eerstejaars advocaat verdient bij Dirkzwager € 4.005,- bruto;
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplanregeling, een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je (eventueel) thuis werkt, een budget om een thuiswerkplek in te richten, een laptop en een telefoon;
  • Veel trainings- en opleidingsfaciliteiten (zowel vakinhoudelijk als soft skills), ook naast de (standaard) beroepsopleiding;
  • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • Collega’s die ook buiten werktijd gezellige dingen met elkaar doen;
  • Leuke evenementen, zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, sectie-uitjes, bbq’s en een jaarlijks tennistoernooi en skitrip;
  • Een goede work-life balance.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 29 maart 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland

Salarisindicatie

4005,00 bruto per maand
Maak kennis met Dirkzwager, waar advocaten, notarissen en fiscalisten geïntegreerde dienstverlening leveren. Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen…
Scroll naar boven