Advocaat-Stagiair(e) Corporate Litigation & Dispute Resolution

Deel deze vacature:

Wil jij de komende jaren uitgroeien tot een topadvocaat bij een toonaangevend kantoor? En je kennis van het ondernemingsrecht inzetten voor aansprekende opdrachtgevers? Word advocaat-stagiair(e) Corporate Litigation & Dispute Resolution bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je komt terecht in een hecht team van gespecialiseerde ondernemingsrechtelijke procesadvocaten. Je houdt je bezig met het ondernemingsrecht in de breedste zin. Denk aan onderhandelingen met wederpartijen, het adviseren van en strategisch overleggen met cliënten, procedures bij de Ondernemingskamer, in arbitrage, in kort geding of bij een rechtbank of een gerechtshof.

Plezier in ons werk vinden we onmisbaar. Plezier daaromheen ook. Daarom organiseren we veel activiteiten met collega’s, zoals ons wekelijkse DVDW Fit-programma, borrels, bbq’s en diverse andere activiteiten. Ook hechten we eraan dat je werk genoeg ruimte overlaat voor je privéleven. Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

In ons team krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Vanaf het begin ben je intensief betrokken bij de behandeling van meerdere cases en sta je zelf in contact met onze cliënten. Zo word je elke dag weer uitgedaagd. Natuurlijk zijn wij er om je daarin goed te begeleiden. Als advocaat, maar ook als mens. Dat vinden we net zo belangrijk. Je vindt bij ons een informele en open werkcultuur met korte lijnen: je kunt bij iedereen binnenlopen voor vragen en feedback.

Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, vinden we persoonlijke en professionele groei essentieel. Naast het volgen van de Beroepsopleiding doorloop je daarom als advocaat-stagiair(e) via onze erkende DVDW Academy een speciaal intern opleidingsprogramma. Zo krijg je de kans om alles te leren over de ‘laws of business’.

Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Wie wij zoeken voor onze sectie

Jij hebt…

  • een rechtenstudie op WO-niveau glansrijk afgerond;
  • een bovenmatige, aantoonbare affiniteit met ondernemingsrechtelijke geschillen (en het voorkomen en oplossen daarvan);
  • de neiging om alles tot in detail uit te zoeken;
  • oog voor wat er bij de cliënt speelt;
  • een grote gedrevenheid;
  • een kritische geest;
  • een positieve, enthousiaste instelling.

Solliciteren?

Wil jij de komende jaren uitgroeien tot één van de beste advocaten op het gebied van Corporate Litigation & Dispute Resolution? Solliciteer dan bij DVDW.

Stuur uiterlijk op 7 april 2022 jouw motivatie naar Andrea Blok via werkenbij@dvdw.nl.

Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Marjon Lok, een van de sectiecoördinatoren van het Team Corporate Litigation & Dispute Resolution. Marjon is telefonisch bereikbaar op 06-21842612 of stuur een e-mail naar lok@dvdw.nl.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 28 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven