Advocaat-Stagiair(e) Herstructurering & Insolventie

Deel deze vacature:

Wil jij de komende jaren uitgroeien tot advocaat bij een toonaangevend kantoor in Rotterdam? En wil je aansprekende ondernemingen ondersteunen met jouw kennis van het ondernemings- en insolventierecht? Word advocaat-stagiair(e) Herstructurering en Insolventie bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je werkt binnen onze sectie Herstructurering en Insolventie in een hecht, specialistisch team. Je werkzaamheden zijn net zo interessant en veelzijdig als het rechtsgebied. Het ene moment adviseer je schuldeisers en zekerheidsgerechtigden, het volgende moment neem je besluiten over het doorstarten van een insolvente onderneming of het liquideren van vermogensbestanddelen. Ook doe je proceservaring op in zaken die variëren van verificatiegeschillen (renvooi) tot (bestuurders-)aansprakelijkheidskwesties. Je maakt alle aspecten van het werk mee. Je staat ondernemers bij in zware tijden en je viert het succes van geslaagde reorganisaties.

Plezier in ons werk vinden we onmisbaar. Plezier daaromheen ook. Daarom organiseren we veel activiteiten met collega’s, zoals ons wekelijkse DVDW Fit-programma, borrels, bbq’s en diverse andere activiteiten. Ook hechten we eraan dat je werk genoeg ruimte overlaat voor je privéleven. Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

In ons team krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Vanaf het begin ben je intensief betrokken bij de behandeling van verschillende dossiers en sta je zelf in contact met onze cliënten. Zo word je elke dag weer uitgedaagd. Natuurlijk zijn wij er om je daarin goed te begeleiden. Als advocaat, maar ook als mens. Dat vinden we net zo belangrijk. Je vindt bij ons een informele en open werkcultuur met korte lijnen: je kunt bij iedereen binnenlopen voor vragen en feedback.

Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, vinden we persoonlijke en professionele groei onmisbaar. Naast het volgen van de Beroepsopleiding doorloop je daarom als advocaat-stagiair(e) via onze erkende DVDW Academy een speciaal intern opleidingsprogramma. Zo krijg je de kans om alles te leren over de laws of business. Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Wie wij zoeken voor onze sectie

Jij hebt…

  • een rechtenstudie (WO) glansrijk afgerond, bij voorkeur met aantoonbare affiniteit voor vakken op het gebied van het insolventierecht en ondernemingsrecht;
  • bovenmatige interesse in het recht: je zoekt alles graag tot op de bodem uit;
  • de ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien;
  • oog voor wat er bij de cliënt speelt;
  • een aanstekelijk enthousiasme en een positieve, praktische instelling.

Solliciteren?

Wil jij de komende jaren uitgroeien tot één van de beste advocaten op het gebied van Herstructurering & Insolventie? Solliciteer dan bij DVDW.

Stuur uiterlijk op 7 april 2022 jouw motivatie naar Andrea Blok via werkenbij@dvdw.nl.

Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Rens van den Heuvel. Rens is telefonisch bereikbaar op 06-13631599 of stuur een e-mail naar vandenheuvel@dvdw.nl.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 1 april 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven