DVDW zoekt een

Advocaat-Stagiair(e) M&A

Deel deze vacature:

Ben jij een analytisch sterke advocaat die de lat hoog legt en graag in teamverband werkt? En wil je de aankomende jaren groeien als advocaat M&A op onze vestiging in Den Haag? Word advocaat-stagiair(e) M&A bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat de functie als advocaat-stagiair(e) M&A jou brengt

Je begeleidt in een hecht en specialistisch team transacties binnen verschillende sectoren. Ook vennootschapsrechtelijke adviesvraagstukken zijn onderdeel van jouw praktijk. Je werkt intern veel samen met collega’s, waaronder specialisten in andere secties. Zo kom je elke dag nieuwe uitdagingen tegen.

Advocatenkantoren in Den Haag en Rotterdam

DVDW is ambitieus en volop in beweging. We zijn in totaal met zo’n 85 collega’s, verdeeld over twee advocatenkantoren in Den Haag en Rotterdam. Er komen geregeld nieuwe collega’s bij. Grote ambities dus, maar we hechten sterk aan de kracht van een middelgroot kantoor. Korte lijnen en een open sfeer waarin de persoon achter elke professional centraal staat.

Plezier tijdens je stage als advocaat M&A

De lat ligt hoog, en juist daarom vinden we plezier in ons werk essentieel. We organiseren veel (sportieve) activiteiten, zoals borrels, uitjes en ons wekelijkse sportprogramma. Er is genoeg ruimte voor jouw privéleven: Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

In ons team krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Vanaf het begin ben je intensief betrokken bij de behandeling van verschillende dossiers en sta je zelf in contact met onze cliënten. Zo word je elke dag weer uitgedaagd. Natuurlijk zijn wij er om je daarin goed te begeleiden.

Opleidingsprogramma voor jou als advocaat-stagiair(e)

We zijn ervan overtuigd dat, door te investeren in zowel professionele als persoonlijke groei van onze medewerkers, we ook de beste kwaliteit kunnen waarborgen voor onze cliënten. Naast het volgen van de Beroepsopleiding doorloop je daarom als advocaat-stagiair(e) via onze erkende DVDW Academy een speciaal intern opleidingsprogramma. Zo krijg je de kans om alles te leren over de “laws of business”.

Wie wij zoeken

Jij…

  • hebt een rechtenstudie (WO) glansrijk afgerond: bij voorkeur met aantoonbare affiniteit voor vakken op het gebied van het ondernemingsrecht en fusie en overnames.
  • vertoont bovenmatige interesse in het recht.
  • hebt het analytisch vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden en hoofd- van bijzaken te scheiden.
  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • bent gedreven en hebt een kritische geest.
  • bent enthousiast en hebt een positieve instelling.
  • hebt interesse in ondernemers en ondernemen.
  • ambieert om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Solliciteren als advocaat-stagiair(e) M&A?

Stuur dan uiterlijk op dinsdag 27 juni 2023 een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en – indien aanwezig – beoordelingen van stages naar Michelle Vos, onze HR-Adviseur. Dat kan door een e-mail te sturen naar werkenbij@dvdw.nl of door op onderstaande button te klikken.

Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Theo Hanssen of Martijn Lenstra. Zij zijn bereikbaar op 070-3547054 of stuur een e-mail naar hanssen@dvdw.nl of lenstra@dvdw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 7 juni 2023
Verloopdatum: 27/06/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
DVDW is een ambitieus middelgroot advocatenkantoor, met vestigingen in Den Haag en in Rotterdam, dat zich richt op ondernemers in het midden- en topsegment….
Scroll naar boven