Advocaat-Stagiair(e) Ondernemingsrecht / M&A

Deel deze vacature:

Heb jij de ambitie om uit te groeien tot een topadvocaat bij een toonaangevend kantoor? En wil je jouw kennis van fusies en overnames inzetten voor aansprekende opdrachtgevers? Word advocaat-stagiair(e) Ondernemingsrecht / M&A bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je werkt in een hecht team van ervaren specialisten in het ondernemingsrecht. Vanaf het begin word je intensief betrokken bij de behandeling van uiteenlopende trajecten. Je hebt meteen zelf contact met cliënten in binnen- en buitenland, van ondernemers tot bestuurders en toezichthouders en van banken tot private-equityfondsen. Je werkt intern veel samen met collega’s met andere specialismen.

Plezier in ons werk vinden we onmisbaar. Plezier daaromheen ook. Daarom organiseren we veel activiteiten met collega’s, zoals ons wekelijkse DVDW Fit-programma, borrels, bbq’s en diverse andere activiteiten. Ook hechten we eraan dat je werk genoeg ruimte overlaat voor je privéleven. Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

Elke dag kom je nieuwe uitdagingen tegen. Natuurlijk zijn wij er om je daarin goed te begeleiden. Als advocaat, maar ook als mens. Dat vinden we net zo belangrijk. Je vindt bij ons een informele en open werkcultuur met korte lijnen: je kunt bij iedereen binnenlopen voor vragen en feedback.

Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, vinden we persoonlijke en professionele groei onmisbaar. Naast het volgen van de Beroepsopleiding doorloop je daarom als advocaat-stagiair(e) via onze erkende DVDW Academy een speciaal intern opleidingsprogramma. Zo krijg je de kans om alles te leren over de laws of business.

Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Wie wij zoeken voor onze sectie

Jij hebt…

  • een rechtenstudie (WO) afgerond;
  • bovenmatige interesse in het recht;
  • oog voor detail: je zoekt alles graag tot op de bodem uit;
  • het analytisch vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden en hoofd- van bijzaken te scheiden;
  • de ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien;
  • interesse in ondernemers en ondernemen;
  • een aanstekelijk enthousiasme en een positieve, praktische instelling.

Solliciteren?

Wil jij de komende jaren uitgroeien tot één van de beste advocaten op het gebied van Ondernemingsrecht en M&A? Solliciteer dan bij DVDW.

Stuur uiterlijk op 7 april 2022 jouw motivatie naar Andrea Blok via werkenbij@dvdw.nl.

Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Theo Hanssen, sectiecoördinator van het Team Ondernemingsrecht en M&A. Theo is telefonisch bereikbaar op 070-3547054 en 06-21200558 of stuur een e-mail naar hanssen@dvdw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 28 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven