DVDW zoekt een

Advocaat-Stagiair(e) Vastgoedrecht

Ben jij een (gevorderde) advocaat-stagiair(e) met ambitie, een inhoudelijke focus en interesse in de vastgoedbranche? Wil je jouw kennis op het terrein van het (commerciële) huurrecht, (vastgoed) transacties en omgevingsrecht in teamverband inzetten voor interessante opdrachtgevers? Wordt dan advocaat Vastgoed bij DVDW, experts in the laws of business.

Deel deze vacature:

Je werkt in een hecht en specialistisch team met een brede vastgoedpraktijk. Jouw werkzaamheden zijn net zo interessant en veelzijdig als het rechtsgebied zelf. Je houdt je bezig met vraagstukken op het terrein van het (commerciële) huurrecht, bouwrecht, bestuurs-en omgevingsrecht, koop- en verkoop van vastgoed en met het overige verbintenissenrecht. Je werkt in een advies- en procespraktijk.

Je adviseert en begeleidt uiteenlopende opdrachtgevers zoals beleggers, assetmanagers, (ver)huurders, fondsen, ontwikkelaars, bouwbedrijven, vastgoedmakelaars, aannemers en woningcorporaties.

In deze rol word je actief begeleid door ervaren advocaten en krijg je tegelijkertijd de ruimte om snel eigen verantwoordelijkheid te dragen. Sterker nog, je wordt aangemoedigd jezelf te ontwikkelen en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen!

Advocatenkantoren in Den Haag en Rotterdam

DVDW is ambitieus en volop in beweging. We zijn in totaal met zo’n 85 collega’s, verdeeld over twee kantoren in Den Haag en Rotterdam. Er komen geregeld nieuwe collega’s bij. Grote ambities dus, maar we hechten sterk aan de kracht van een middelgroot kantoor. Korte lijnen en een open sfeer waarin de persoon achter elke professional centraal staat.

De lat ligt dus hoog! Maar, juist daarom, vinden we plezier in ons werk essentieel. Plezier daaromheen ook. We organiseren veel activiteiten, zoals borrels, uitjes en hebben ons wekelijkse sportprogramma. Ten slotte is genoeg ruimte voor jouw privéleven minstens net zo belangrijk; Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

In ons team krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Je werkt intern ook veel samen met collega’s met andere specialismen. Zo kom je elke dag nieuwe uitdagingen tegen.

We zijn ervan overtuigd dat, door te investeren in zowel professionele als persoonlijke groei van onze medewerkers, we ook de beste kwaliteit kunnen waarborgen voor onze cliënten. Naast het volgen van de Beroepsopleiding doorloop je daarom als advocaat-stagiair(e) via onze erkende DVDW Academy een speciaal intern opleidingsprogramma. Zo krijg je de kans om alles te leren over de “laws of business”.

Wie wij zoeken

Jij…

  • hebt een rechtenstudie (WO) afgerond: bij voorkeur met aantoonbare werkervaring of affiniteit voor vakken op het gebied van het huurrecht, contractenrecht, vastgoedrecht en omgevingsrecht;
  • vertoont bovenmatige interesse in het recht;
  • hebt het analytisch vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden en hoofd- van bijzaken te scheiden;
  • kunt goed inschatten wat er bij de cliënt speelt;
  • bent enthousiast en hebt een positieve en praktische instelling.
  • hebt het vermogen om in teamverband ambities waar te maken;
  • hebt ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Solliciteren?

Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 28 juni een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en – indien aanwezig – beoordelingen van stages naar Rebecca de Buck, onze HR Adviseur op werkenbij@dvdw.nl

Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Rene Sekeris via 010-4400500 of stuur een e-mail naar sekeris@dvdw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 20 juni 2024
Verloopdatum: 20/06/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
DVDW is een ambitieus middelgroot advocatenkantoor, met vestigingen in Den Haag en in Rotterdam, dat zich richt op ondernemers in het midden- en topsegment….
Scroll naar boven