Advocaat-Stagiair(e) Vastgoedrecht

Deel deze vacature:

Rotterdam

Ben jij een analytisch sterke advocaat die de lat hoog legt en graag in teamverband werkt en de aankomende jaren wil uitgroeien tot een advocaat op onze vestiging in Rotterdam? Word advocaat-stagiair(e) Vastgoed bij DVDW, experts in the laws of business.

Wat deze functie jou brengt

Je werkt in een hecht team voor een aantal ervaren advocaten aan afwisselende zaken. De werkzaamheden liggen op het terrein van het (commerciële) huurrecht, (vastgoed)transacties en het verbintenissenrecht. Je behartigt onder andere de belangen van de cliënt bij:

 • onroerend goed vraagstukken (koop onroerend goed, huur onroerend goed, bouwrecht);
 • bij algemeen verbintenisrechtelijke vraagstukken (uitleg van overeenkomst, toerekenbare tekortkoming, ontbinding van overeenkomsten etc.);
 • procedures die op dit vlak spelen.

DVDW is ambitieus en volop in beweging. We zijn in totaal met zo’n 85 collega’s, verdeeld over twee kantoren in Den Haag en Rotterdam. Er komen geregeld nieuwe collega’s bij. Grote ambities, maar we hechten sterk aan de kracht van een middelgroot kantoor. Korte lijnen en een open sfeer waarin de persoon achter elke professional centraal staat.

De lat ligt dus hoog! Maar, juist daarom, vinden we plezier in ons werk essentieel. Plezier daaromheen ook. We organiseren veel (sportieve) activiteiten, zoals borrels, uitjes en hebben ons wekelijkse sportprogramma. Ten slotte is genoeg ruimte voor jouw privéleven minstens net zo belangrijk; Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Bij DVDW blijf je groeien

In ons team krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Vanaf het begin ben je intensief betrokken bij de behandeling van verschillende dossiers en sta je zelf in contact met onze cliënten. Zo word je elke dag weer uitgedaagd. Natuurlijk zijn wij er om je goed te begeleiden.

We zijn ervan overtuigd dat, door te investeren in de zowel professionele als persoonlijke groei van onze medewerkers, we ook de beste kwaliteit kunnen waarborgen voor onze cliënten. Naast het volgen van de Beroepsopleiding doorloop je daarom als advocaat-stagiair(e) via onze erkende DVDW Academy een speciaal intern opleidingsprogramma. Zo krijg je de kans om alles te leren over de “laws of business”.

Je bewandelt bij DVDW altijd een groeipad op maat. Zo stimuleren we je om jouw talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Je loopbaan bij DVDW

 1. Student-Stagiair(e)
 2. Advocaat-Stagiair(e)
 3. Advocaat-Medewerker
 4. Senior Advocaat-Medewerker
 5. Salary Partner
 6. Equity Partner

Wie wij zoeken

Jij…

 • hebt een rechtenstudie (WO) afgerond: bij voorkeur met aantoonbare affiniteit voor vakken op het gebied van het algemene verbintenissenrecht, huurrecht en contractenrecht;
 • vertoont bovenmatige interesse in het recht;
 • hebt het analytisch vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden en hoofd- van bijzaken te scheiden;
 • hebt interesse in ondernemers en ondernemen;
 • bent enthousiast, hebt een positieve, praktische instelling en bent een teamplayer;
 • hebt om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Solliciteren?

Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 11 januari 2023 een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en – indien aanwezig – beoordelingen van stages naar Michelle Vos, onze HR Adviseur. Dat kan door een e-mail te sturen naar werkenbij@dvdw.nl of door op onderstaande button te klikken.

Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met René Sekeris. Hij is bereikbaar op 010-4400500 of stuur een e-mail naar sekeris@dvdw.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 6 december 2022
Verloopdatum: 11/01/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven