Advocaat Vastgoed, Bouw en aanbestedingen

Deel deze vacature:

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Al vanaf de oprichting waren de oprichters vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, op een heldere manier adviseren en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving. Op die manier werken wij nog steeds.

Kennedy Van der Laan kent een open, vriendelijke en informele cultuur, waarin hard gewerkt wordt op topniveau, maar tegelijkertijd veel aandacht is voor een gezonde balans tussen werk en privé. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, als je niet op de rest lijkt is dat hier een pré.Ter versterking van onze sectie Vastgoed & Bouw zijn wij op zoek naar een enthousiaste advocaat-medewerker (of gevorderde advocaat-stagiaire) die naast belangstelling voor het civiele bouwrecht een sterke focus heeft op het aanbestedingsrecht. In deze vacaturetekst vertellen wij graag meer over de functie van deze beoogde collega. Groei jij met ons mee?

Jouw nieuwe baan

De sectie Vastgoed & Bouw bestaat momenteel uit 7 advocaten en legt zich toe op zowel de transactie- als procespraktijk en heeft ruime ervaring met de hele ‘levensloop’ van vastgoed: van aankoop tot (her-)ontwikkeling en bouw, beheer, (ver)huur, exploitatie en verkoop van vastgoed. Jij zult je gaan bezighouden met het civiele bouwrecht, van bouwcontract tot bouwarbitrage. Daarnaast maakt het aanbestedingsrecht een belangrijk deel uit van de werkzaamheden. Dat doen wij vanuit de sectie Vastgoed & Bouw en vanuit het Team Aanbestedingen dat kantoorbreed opereert. Je maakt ook deel uit van het Team Aanbestedingen.

Wij zijn op zoek naar een advocaat die zowel kennis en ervaring heeft van het civiele bouwrecht als van het aanbestedingsrecht. Een unieke en leuke combinatie: adviseren en procederen over bouwrecht en aanbestedingsrecht. Je werkt voor opdrachtgevers, adviseurs en uitvoerende partijen alsmede voor aanbesteders en inschrijvers. We vertellen je er graag meer over.

Onze toekomstige collega

 • Heeft een afgeronde masteropleiding Rechtsgeleerdheid;
 • Aantoonbare affiniteit met bouwrecht en aanbestedingsrecht, bijvoorbeeld via werkervaring, stages, vakken en nevenwerkzaamheden.
 • Is positief ingesteld, enthousiast en staat met beide benen op de grond;
 • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Heeft een brede kijk op de wereld om ons heen;

Wij bieden jou

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • De openheid van een innovatief Nederlands kantoor, met grote (inter)nationale cliënten van naam en faam;
 • Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé;
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, een winstdelingsregeling, dertig vakantiedagen, een fietsregeling, een geheel verzorgde lunch en heerlijke koffie gemaakt door onze kantoorbarista;
 • Het Kennedy Van der Laan-gevoel. Benieuwd wat dat precies is? Kom dan eens langs om het zelf te ervaren.

Diversiteit en inclusie

Daarnaast vinden we het belangrijk om te benoemen dat wij een werkomgeving willen bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst of achtergrond. Bij Kennedy Van der Laan is iedereen welkom. In dat kader moedigen we mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze vacature.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Thijs Hannema, corporate recruiter of Richard-Jan Roks, partner bij de sectie Vastgoed & Bouw.

Als je voorafgaand aan jouw sollicitatie langs wilt komen om meer te horen over kantoor, het team en de openstaande functie, ben je (digitaal) van harte welkom. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval ontvangen we jouw reactie graag via onderstaande link in de vorm van je cv, motivatie, cijferlijsten BA & MA en eventuele stagebeoordelingen.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 3 mei 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven