Bedrijfsjurist

Deel deze vacature:

Wil jij de komende 3 jaar een veelzijdige rol vervullen als bedrijfsjurist bij een duurzaam bedrijf met een maatschappelijk belang? Waar jij een steentje kunt bijdragen aan een aantal impactvolle lange termijn projecten? En waar je een bijdrage kunt leveren aan het beheer van onze prachtige natuurgebieden? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Als bedrijfsjurist adviseer je gevraagd en ongevraagd ten aanzien van meerdere aandachtsgebieden, zowel inhoudelijk als organisatorisch.
Je werkt binnen de kaders van de wet, en je zoekt de grenzen van de wet op als dat nodig is. Dat vergt creativiteit. Bij deze werkzaamheden zijn de risico’s vaak hoog, met name als het om imago of financiën gaat.

Je treedt op als sparringpartner, vaak op strategisch niveau, van directie en managers van PWN, binnen het juristenplatform van de Vewin en in de overleggen met de provincie onder meer over het beheer van de natuurgebieden. De rol van sparringpartner vraagt van je dat je de besluitvormingsprocessen in een complexe stakeholder setting goed kent en waar nodig kunt en zult beïnvloeden.

Naast deze werkzaamheden neem je deel aan diverse multidisciplinaire strategische projecten of (deel)programma’s, vaak met een innovatief karakter.
Je komt te werken in een hecht team, bestaande uit 3 bedrijfsjuristen, 4 juridisch medewerkers en 1 juridisch administratief medewerker. Het team heeft professionalisering hoog in het vaandel staan en werkt dagelijks aan verdere verbetering daarvan. Het team is onderdeel van het team Inkoop en Juridische Zaken binnen de sector Bedrijfsvoering.

Omdat het werkaanbod voor de komende periode te groot is voor het team in de huidige samenstelling, is deze vacature ontstaan.

Hoe ga jij het verschil maken?

Je beschikt over een hoge mate van omgevingsbewustzijn, zowel binnen als buiten PWN.
Je bent in staat alle feiten en omstandigheden die aan jou worden gepresenteerd, systematisch te ordenen en juridisch te duiden, waarbij je uitstekend op de hoogte bent van de bestendige rechtspraak en de verschillende stromingen in de wetenschappelijke literatuur.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding (rechten).
  • Je hebt ruime ervaring als bedrijfsjurist binnen de publieke of semipublieke sector.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent flexibel en praktisch ingesteld.

Wat hebben wij jou te bieden?

PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. Je zult deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings)budget van €1.000,- in 3 jaar. Daarnaast is er het toegankelijke PWN-ontwikkelportaal, waarbij o.a. online Goodhabitz trainingen zorgen voor gericht leerplezier. Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.

Je hebt recht op een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering. Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen. Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt! Het bruto jaarinkomen bedraagt voor deze vaste functie, conform schaal 12 van de CAO Drinkwaterbedrijven, maximaal € 86.644, – (inclusief FAB) op basis van een 40-urige werkweek. Deze functie staat open voor 32 tot 40 uur per week.

Werken bij PWN

Zonder water en natuur is er geen leven. Wij hebben water en natuur nodig, maar water en natuur hebben elkaar ook nodig. Daarom is PWN-drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren we zo’n 106 miljard liter drinkwater aan onze anderhalf miljoen klanten. En bieden onze natuurgebieden recreatie aan zo’n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren we vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur. We halen alles uit het water.

Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan verder op onze site: www.werkenbij.pwn.nl

Wil je samen met ons alles uit water halen?

Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Een klik op de sollicitatiebutton en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Corine Borreman, teammanager Inkoop en Juridische zaken via mobiel 06-29541892.

Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van het risiconiveau behorend bij de functie.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Velserbroek

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

Max 86.644,- per jaar
Scroll naar boven