Kienhuis Legal zoekt een

Beginnend Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht – Vestiging Enschede

Ben jij die energieke en enthousiaste BEGINNEND KANDIDAAT-NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT, die wij op korte termijn zoeken? Heb je onlangs je studie Notarieel Recht afgerond of ben je van plan dit binnenkort te doen? Ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie in het notariaat waarin je veel kunt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deel deze vacature:

Over ons
Kienhuis Legal is een toonaangevend full-service juridisch kantoor met vestigingen in Enschede en Utrecht. Als Legal Business Partners helpen onze advocaten en notarissen ambitieuze (internationale) ondernemers en overheden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht of andere boeiende rechtsgebieden, bij Kienhuis Legal dagen we ons zelf voortdurend uit om mensen en organisaties te laten groeien en de bedrijfsvoering van onze cliënten te professionaliseren. Door verder te kijken dan het juridische vraagstuk alleen, nemen we obstakels weg, verkennen we nieuwe mogelijkheden én veranderen we de uitkomst in hun voordeel. Ons team telt meer dan 125 collega’s, waarvan ongeveer 40 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen. Betrokken, creatief en ondernemend; leren en werken we als één team. Met de ambitie om voorop te lopen in ons dynamische vakgebied!

Specialisme Ondernemingsrecht
Binnen het specialisme Ondernemingsrecht houden we ons bezig met overnames, herstructureringen, fusies, participaties bij grotere MKB ondernemingen, alsmede bij instellingen (zorginstellingen/woningcorporaties/onderwijs). Wij werken landelijk en internationaal, vaak in samenwerking met onze advocatuur.

Ons kantoor heeft voor haar locatie in Enschede plek in haar team!

Wat bieden we?
Naast prima arbeidsvoorwaarden, bieden wij een uitdagende startersfunctie waarin je tal van mogelijkheden krijgt om te leren en te groeien. Na de eerste ervaring te hebben opgedaan heb je de mogelijkheid om je (verder) te specialiseren, binnen een kantoor waar we als één team elkaar inspireren, ondernemen en met recht impact maken!

Wat verwachten we?
Je bent (bijna of recent) afgestudeerd in het Notarieel Recht en vind het leuk om je verder te verdiepen in het ondernemingsrecht. Affiniteit met dit rechtsgebied is een pre, hetgeen bijvoorbeeld blijkt uit de gevolgde vakken, afstudeeronderwerp en/of stage- c.q. werkervaring. Je beschikt over een actieve en doortastende houding en commercieel gevoel. Daarnaast ben je een teamplayer.

Interesse?
Heb jij de ervaring en vaardigheden die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Jacobine Tinselboer, notaris (partner) Ondernemingsrecht, tel. (088) 4804045 of René Bosch, HR Manager, tel. (088) 4804189. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, kun je richten aan René Bosch, e-mail: HR@kienhuislegal.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 juli 2024
Verloopdatum: 04/09/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Enschede

Provincie

Overijssel
Werken bij Kienhuis Legal Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op de plek waar je werkt. Dat gaat niet alleen over…
Scroll naar boven