Belastingadviseur VPB Algemeen

Deel deze vacature:

Ter versterking van onze fiscale vaksectie zijn wij op zoek naar een ervaren vennootschapsbelastingspecialist met 6 tot 10 jaar ervaring in de internationale adviespraktijk of een corporate omgeving. Onze cliënten zijn vooral grote en middelgrote ondernemingen, die wij adviseren op een breed terrein aan fiscale vraagstukken, van fiscale eenheid en deelnemingsvrijstelling tot renteaftrek en verliesbenutting. De meeste cliënten zijn internationaal actief en ook advisering over grensoverschrijdend ondernemen en begeleiding van internationale trajecten is dus onderdeel van het takenpakket. Daarnaast kan sprake zijn van fiscale begeleiding bij fusies en overnames (due diligence, fiscale aspecten aandelenverkoop) en fiscale advisering bij interne reorganisaties.

Wat ga je doen?
In deze rol treedt je op als fiscaal adviseur en sparringpartner van onze cliënten. Verder zal je cliënten regelmatig bijstaan in overleg met de belastingdienst. Omdat je voorop wil blijven lopen in je vakgebied woon je interne studie- en overlegbijeenkomsten bij, bezoek je regelmatig congressen, seminars en netwerkbijeenkomsten en schrijf je zo nu en dan blogs en/of artikelen over aansprekende fiscale onderwerpen.

Het team
Je gaat vanuit onze Arnhemse vestiging aan de slag binnen ons team VPB. Dit team bestaat onder meer uit Cuno Wittrock, Dennis Nijssen, Lex van Noordenburg, Robert de Vries en Mats Emonts. Je maakt onderdeel van de fiscale sectie die op dit moment bestaat uit 22 fiscalisten. Binnen ons team werken we multidisciplinair. Dat houdt in dat je fiscaal veel onderling samenwerkt aan vraagstukken, maar ook actief de samenwerking zoekt met notarissen en/of advocaten om voor cliënten een geïntegreerd een optimaal resultaat te bereiken.

Wie ben jij?
Je hebt 6 tot 10 jaar relevante ervaring in de fiscale (advies)praktijk of een corporate omgeving. Je hebt een afgeronde opleiding Fiscaal recht of Fiscale economie (op WO niveau), aangevuld met een afgeronde beroepsopleiding van de NOB. Jij bent zelfstandig en hebt de ambitie een eigen netwerk op te bouwen. Beheersing van de Engelse taal is vereist en beheersing van de Duitse taal is een pré. Verder ben je:

 • Ambitieus en ondernemend;
 • Klantgericht;
 • Fiscaal vaktechnisch geïnteresseerd  en sterk onderlegd;
 • Een goed analytisch denker en accuraat werker;
 • Communicatief vaardig.

Wat bieden we je?
Een uitdagende werkomgeving waar je op hoog niveau nauw samenwerkt met collega’s en cliënten. De sfeer binnen het team is positief en collegiaal. Daarnaast bieden we je:

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Betrokken collega’s en een open cultuur waarin je goed wordt begeleid en wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.
 • De ruimte om te ontdekken wat bij je past en zelf richting te geven aan je carrière.
 • Veel trainings- en opleidingsfaciliteiten.
 • Leuke events, zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, sectie-etentjes, bbq’s, sportevenementen en een jaarlijkse skitrip.
 • Een markt-conform salaris.
 • Een goede balans tussen werk en privé. Er wordt bij Dirkzwager zeker hard gewerkt, maar dat staat een gezond sociaal leven niet in de weg. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden (32 uur).
 • Een laptop, telefoon en een vergoeding om een thuiswerkplek in te richten.
 • De mogelijkheid om mee te praten over de toekomst van Dirkzwager.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 18 januari 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven