TU Delft zoekt een

Contractmanager wetenschappelijk onderzoek

Alle contractuele zaken rond baanbrekend wetenschappelijk onderzoek perfect regelen. Dat is jouw boeiende rol als contractmanager wetenschappelijk onderzoek bij TU Delft.

Deel deze vacature:

36 – 40 uur | Delft | € 3.974 – € 5.439

Functieomschrijving

De digitale samenleving, gezondheid, klimaatonderzoek & energietransitie: dat zijn voorbeelden van maatschappelijke vraagstukken waaraan wetenschappers binnen onze faculteit Techniek, Bestuur en Management bijdragen. Wetenschappelijk onderzoek met een grote impact op onze samenleving en wetenschappers met verschillende disciplinaire achtergronden. Dit onderzoek wordt voornamelijk gefinancierd door overheidssubsidies en onderzoekspartners, nationaal en internationaal. Het gaat daarbij om substantiële bedragen, dus goede contractafspraken tussen de betrokken partijen zijn cruciaal. Jij zorgt dat de contractuele zaken tot achter de komma kloppen. Je buigt je over heel diverse contracten voor de tweede en derde geldstroom binnen onze faculteit. Je bent een waardevolle samenwerkingspartner van onze wetenschappers in het opzetten van onderzoeksprojecten die de wereld ingrijpend veranderen.

Je werkt als contractmanager bij TBM samen met een assistent contractmanager en een ondersteunend medewerker.  Een leuk team waarin je veel zelfstandigheid en flexibiliteit krijgt, maar waar we elkaar ook altijd helpen. Prettig samenwerken vinden we erg belangrijk, net als een goede werk-privébalans.

Als contractmanager binnen onze faculteit ben je het eerste aanspreekpunt voor de onderzoeksleiders bij het juridisch verwerken van nieuwe contracten, en draag je zorg voor de behandeling van de juridische vraagstukken. Je vindt het fijn om hen van dienst te zijn en je vraagt door, zodat je op een goede en effectieve manier kunt adviseren. Je bent onder meer betrokken bij overeenkomsten van de EU, de Nederlandse overheid, publieke organisaties en bedrijven. Je ziet erop toe dat deze overeenkomsten goed in elkaar steken, waarbij de aandachtspunten onder andere liggen bij intellectueel eigendom, aansprakelijkheid, toepasselijk recht en publicatie. Zo nodig onderhandel je over de inhoud van dergelijke contracten om deze aan te passen aan het beleid van TU Delft. Verder zijn natuurlijk de subsidievoorwaarden van belang. Jouw werk is af als het dossier juridisch klaar is en voorzien van een tekenadvies wordt voorgelegd om getekend te worden door onze decaan. Jou ontgaat niets en je houdt de zaak juridisch en administratief op orde!

Natuurlijk sta je er niet alleen voor: voor het beste resultaat kun je collega’s van verschillende disciplines raadplegen, zoals juristen van Legal Affairs, IP- en subsidie-experts of collega’s van Finance. En natuurlijk de collega contractmanagers van andere faculteiten.

Functie-eisen

 • Je hebt hbo+ of wo-niveau in een relevante (bij voorkeur juridische) opleiding.
 • Je hebt ruime ervaring met (internationale) contractonderhandelingen, nationale en Europese subsidieprogramma’s en/of intellectueel eigendom.
 • Je bent (bij voorkeur) goed thuis in een academische omgeving met verschillende belangen en bestuurlijke verhoudingen, en je hebt bij voorkeur affiniteit met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van techniek en bestuur en haar uitdagingen.
 • Je hebt jezelf op juridisch en organisatorisch vlak bewezen, je bent stressbestendig en werkt ook in ad-hoc situaties gestructureerd, kunt goed relativeren en gaat voor concrete resultaten.
 • Je bent een prettige en deskundige gesprekspartner met advieskracht en je vindt het leuk om veel verschillende contacten te onderhouden, daarbij oog en gevoel hebbend voor (academische) bestuurlijke verhoudingen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.974,- en een maximum van € 5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Universiteitsdienst – Legal Services

Je komt te werken bij de directie Legal Services. Samen met twaalf andere directies maken wij deel uit van de Universiteitsdienst. Legal Services helpt TU Delft om de juridische accountability te borgen. Dat doen we op verschillende manieren. We geven strategisch advies en bieden brede operationele ondersteuning op juridisch en veiligheidsgebied aan het College van Bestuur, de faculteiten en de directies. Onze directie bestaat uit vier afdelingen: Legal Affairs, Intellectual Property, Contractmanagement en Integrale Veiligheid

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Mildred Nepveu-Kalberg, Manager contractmanagement, via 06 – 14 33 05 20 of m.l.e.nepveu-kalberg@tudelft.nl.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 15 augustus 2023 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 30 juni 2023
Verloopdatum: 15/08/2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Delft

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

Min € 3.974,- en max € 5.439,- bruto per maand
Scroll naar boven